Hoe kan ik mijn pc op afstand bedienen

/ 07.07.2019 / Arief

Je vindt de computernaam door weer via het startmenu de eigenschappen van Computer op te vragen. Wellicht is het beter om dan meteen voor één van de gratis alternatieven, zoals UltraVNC te kiezen.

Gelukkig bestaat er een makkelijke oplossing. Het grote voordeel is de beschikbaarheid van TeamViewer op praktisch elk platform. Om de computer waarop je Extern bureaublad hebt ingeschakeld te kunnen benaderen via een smartphone of tablet, ga je aan de slag met de mobiele apps.

Suomi - Suomi. Let op dat bij die verbinding het lokale scherm en invoerapparaten geblokkeerd worden. Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

New Zealand - English. South Africa - English. Algrie - Franais? Als alles goed gaat werkt het meteen.

  • Crna Gora - Srpski. Router firmware van een derde partij kan hierbij helpen - in feite, biedt DD-WRT zelfs een geïntegreerde manier om je pc op schema wakker te maken door het versturen van Wake-on-LAN-pakketten.
  • Download Chrome Remote Desktop voor Windows. Mocht je nog niet helemaal thuis zijn in het menu van je router dan kun je de portforwarding instellingen van jouw router opzoeken.

Hiermee weet je Windows systeem straks met welke pc het verbinding moet maken. Je kan de software downloaden en installeren op www. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebt , in de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe.

Daarmee is het programma voor vrijwel ieder platform te gebruiken. Je reactie verschijnt pas na goedkeuring. Geef een reactie Reactie annuleren Je reactie verschijnt pas na goedkeuring.

Selecteer vervolgens Iemand uitnodigen om verbinding te maken met de pc en u te helpen of aanbieden om iemand anders te helpen. Probeer het opnieuw. Contact opnemen met Microsoft-ondersteuning. Eenvoudigere opties Het kan ook makkelijker? Plaatsen Plaatsen.

Daarvoor moet de pc die overgenomen moet worden wel een programma installeren of toegang op afstand nadrukkelijk toestaan. Cookies op Reshift websites. Welke instellingen je kiest, is afhankelijk van de verbindingssnelheid. Het principe van het externe bureaublad is eenvoudig: via een netwerkverbinding leg je op afstand contact met een andere computer , waarna je die machine kan besturen alsof het je lokale computer is.

Brasil - Portugus. Algrie - Franais. Het lukte ons niet om te verbinden met alleen de pc-naam. Norge - Bokml. Installeer de extensie op beide computers, wissel codes uit en klaar is kees.

Windows Extern bureaublad

Türkiye - Türkçe. Contact opnemen met Microsoft-ondersteuning. Draadloos netwerk aansluiten. Net als Chrome Remote Desktop gebruik je de internetbrowser om verbinding te maken met een externe computer.

Colombia - Espaol? Uruguay - Espaol. Installeer de extensie op beide computers, wissel codes uit en klaar is kees. Game-pc maken. Ook op de client download je het Ammyy Admin bestand en open je het programma. Lees dan onze complete privacy statement hier. Wake-on-LAN is een principe waarmee je een PC kunt laten starten doordat deze via het netwerk een bepaald commando ontvangt. Nu inschrijven.

Belgi - Nederlands.

Gerelateerde onderwerpen

Onderhoud en versnellen Software en problemen Geluid herstellen Virusscanner vertraagt pc Dll fout Windows tool Driver-Software probleem Usb op playstation format Geluid laptop harder maken Muis scrolt verkeerd Sneller maken en meer Internet sneller maken Windows 7 sneller maken Snelste virusscanner Google sneller maker Snel internet nodig?

Dan kan je je computer vanuit TeamViewer opstarten zonder een beroep te moeten doen op software van derden. Plaatsen Plaatsen 18 december fred33 Bedankt voor het artikel, ik kan je LiteManager adviseren. Het ip-adres dat je van je provider krijgt wijst dan namelijk niet naar je computer, maar naar je router.

We bespreken in dit artikel vooral de gratis software om een pc op afstand te bedienen. Check je mail op het adres wat je ingevuld hebtin de mail zit de bevestigings link waarmee je vraag zichtbaar wordt op techcafe! Belgi - Nederlands?

Andere: