Foto schilderij zelf maken

/ 11.09.2019 / Jovanny

Veel mensen hebben bij ons al een schilderij laten maken. Deze vind je misschien ook leuk.

Die was het grootst. Het schilderij wordt op canvasdoek geschilderd en opgespannen op een hout spielat. Mocht je toch een schildersfoutje maken, zoals ik ook had, maak er dan gewoon een bosje van. De randen van het schilderij worden meegeschilderd, zodat het schilderij niet ingelijst hoeft te worden.

Zenon is een zeer gerespecteerd portretschilder.

Kunst aan de muur is hot. Het schilderij kunt u laten maken op basis van olieverf of foto schilderij zelf maken, beide zijn van hoge kwaliteit. Bij ons alle verschillende weergaves mogelijk. Voorin wat donkerder dan achterin. Hoogwaardige materialen Briljante kleuren Regelmatige kwaliteitscontrole. Professioneel spieraam!

Met de Handgemaakte schilderij en veel inspiratie maakt onze Portretschildere Zenon de mooiste kunstwerken op canvas doek.
  • Of wilt u bestellen?
  • Remade with love. Wij vertellen je vervolgens wat het gaat kosten, zonder verdere verplichtingen!

ATELIERBEZOEK IS MOGELIJK

Zo worden goed gelukte snapshots, de trouwfoto of een foto van je huisdier unieke herinneringen! Hierdoor sluit ie het beste aan bij de rest van het huis en maakt het één geheel. UW Foto laten schilderen in Realistische stijl:. Kleur, formaat en afbeelding worden afgestemd aan uw wensen en interieur door Zenon.

Stap 1 schilderij maken: Foto uitkiezen Als eerste moet je een foto van jezelf, of bijvoorbeeld net als bij mijn schilderij van meerdere personen, kiezen.

  • Schilderen op nummer met jouw eigen foto. Kijk hier in onze schilderijen collectie en laat je door onze schilderijen inspireren.
  • De prijs is afhankelijk van een aantal factoren:.

Alleen wat, foto schilderij zelf maken. Bij ons maken we uw eigen uniek schilderij in verschillende kunststijlen! Bij Pixum heb je nog veel meer mogelijkheden om jouw foto's op creatieve wijze af te drukken. De keuze van de foto is daarbij heel belangrijk. Vervolgens trek je met een potlood alle lijnen over die je op het schilderdoek wil zien.

My Schilderen op nummer – jouw foto uploaden en een uniek kunstwerk maken

Geen geldig e-mailadres. Ook in de Pixum apps en software heb je verschillende opties. Door op de website te surfen accepteert u het gebruik van cookies. Alle schilderijen en kunstwerken worden geleverd met certificaat van echtheid.

Bij de action kun je voor weinig geld acrylverf in allerlei kleurtjes aanschaffen. Bedankt voor je bericht. Een schilderij in opdracht laten maken. Wij vertellen je vervolgens wat het gaat kosten, zonder verdere verplichtingen.

Prijs ook redelijk.

Jouw foto's, jouw keuze

Ik ga akkoord. Voor dit product zijn nog geen klantbeoordelingen beschikbaar. Als eerste moet je een foto van jezelf, of bijvoorbeeld net als bij mijn schilderij van meerdere personen, kiezen. Speel er leuk mee rond voor een nog creatiever effect! Fotocollage maken Wanddecoratie inspiratie.

De flexibele IXXI foto wanddecoratie bestaat uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Schilderij besteld bij Zenon voor het jubileum van een klant. Denk bij een pop art schilderij aan Marilyn Monroe.

Ik vind het een super manier voor beginners om toch snel resultaat te boeken. En dit werd het eindresultaat:. Het schilderij wordt opgespannen op een 2 cm dik foto schilderij zelf maken en de De randen van het schilderij worden meegeschilderd, foto schilderij zelf maken, dat echt bij ons past als schilderij in de woonkamer. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Maak in 3 eenvoudige stappen een IXXI

Sluiten Sluiten Je aanmelding is nog niet definitief. Je ontvangt van ons binnen 3 uur op werkdagen per email een offerte op maat en verdere mogelijkheden. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Nogmaals bedankt. Alleen wat. Stuur ons dan een foto of link van het onderwerp, tezamen met een korte omschrijving van je wensen.

Jouw foto als een schilderij.

Andere: