North face access pack review

/ 02.10.2019 / Ike

Een tas voor al je gadgets, zo belooft het outdoorbedrijf. Tech The North Face Access Pack review: maakt de hype niet waar 26 september Aangepast: 27 september Naast de schitterende features van de tas is hij bovendien heerlijk comfortabel.

Totaal score: 8. Zwarte The North Face rugzakken. Beoordeling 5 sterren. Tech Getest: het beste elektrische voertuig voor 'the last mile'. En sta dan maar eens voor een OV poortje! Plus- en minpunten.

Past niet zoveel in en kan wat lomp aanvoelen maar overall een fijne stevige tas. Een ander klein puntje van kritiek: je kunt de tas niet rechtop zetten. We posten niks op je tijdlijn, beloofd.

Dit zorgt voor extra draagcomfort. Laptopvak Ja.

Lees meer over ons privacybeleid. Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies.

Je worstelt je niet zo makkelijk in een drukke trein met een harde tas die nog een halve meter uitsteekt. Op voorraad. Agenda in tablet vak, privee en werk telefoon bereikbaar. Het revolutinaire ontwerp van het hoofdcompartiment biedt een super makkelijk klik-openingssysteem.

  • Maar zoek je een gave tas om je elektronica te vervoeren dan heb je hier een mooie tas aan.
  • Ik kan mij geen laptop bedenken die nog zo dik en groot is dat je de totale ruimte nodig zou hebben. Een oplossing zou zijn om je iPhone niet helemaal in het vakje te laten zakken, maar dat maakt de trekkoorden weer onbruikbaar omdat deze de iPhone dan niet omhoog duwen.

Al met al een vernieuwende backpack met een apart maar strak design. Je zult hem altijd tegen de muur of iets anders moeten laten leunen. Beoordeling per onderdeel Functionaliteit. We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Rekenmachines Plus- en minpunten. Vergelijkbare rugzakken.

MacBook in The North Face Access Pack

Als dit onderdeel kapot is, kun je de tas niet meer gebruiken. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media. Op Bagsplaza gebruiken wij cookies en andere technieken om het bezoek en winkelen bij onze shop nog makkelijker en persoonlijker te maken. De North Face Access Pack is een absolute topper in de backpacks.

Meer weten. Nooit meer leverbaar. Rekenmachines Geschikt voor gebruiker Generatie Volwassenen. Vergelijkbare rugzakken.

We posten niks op je tijdlijn, beloofd. Winkels Klantenservice. Dit merk je ook als je de tas tussen je benen houdt in de trein of metro.

Beoordeling Beoordeling per onderdeel. Beoordeling per onderdeel Functionaliteit? Productomschrijving The North Face Access Pack rugzak is volledig gericht op modern woon-werkverkeer.

Toch is het lastig om de tas zomaar aan te raden. Gratis retourneren. Ik north face access pack review mij geen laptop bedenken die nog zo dik en groot is dat je de totale ruimte nodig zou hebben. De klep met het bijzondere systeem werkt makkelijk en de opening van de tas is daardoor ideaal.

Over The North Face

In de officiële The North Face-video van de Access Pack worden twee extra vakken - één bovenin het laptopcompartiment en een ritszak in het hoofdvak - getoond die niet in de Nederlandse variant zitten. Perfect for casual and business. Hulp nodig? Prima rugtas met veel fijne vakjes.

Het belangrijkste minpunt, zou niet heel erg zijn geweest als deze tas rond de euro zou kosten, kan deze geplaatst zijn in het snoer (vaak in de afstandsbediening of in de oorschep. Absolute aanrader voor de dagelijkse office traveler. Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten.

Andere: