Waterbus van rotterdam naar kinderdijk

/ 04.10.2019 / Charis

Alles in één E-ticket Koop je E-ticket via de Waterbus website. Inschrijven Er is iets mis gegaan tijdens het inschrijven. Veerboot Als je vanuit Engeland reist is de veerboot een gemakkelijke manier om Rotterdam te bezoeken.

Het veer vaart van het transferium in Ridderkerk naar Krimpen aan de Lek over de rivieren de Nieuwe Maas, de Noord en de Lek en daarna naar Kinderdijk waar de molens kunnen worden bezocht. Let op: check de actuele vertrektijden Blijf op de hoogte. Als je een retourtje Waterbus koopt naar de Hollandse Biesbosch of naar Kinderdijk is de Hop on - Hop off dagpas voordeliger! De waterbus van Dordrecht naar hartje Rotterdam doet er minder dan een uur over, ook als de ring van Rotterdam muurvast staat.

Dat kan met Waterbus! Met de waterbus naar Nationaal Park de Hollandse Biesbosch Van Rotterdam naar de Biesbosch vaar je met waterbus lijn 20 naar Dordrecht en daar stap je over op lijn 23 richting Sliedrecht naar de Hollandse Biesbosch. Op 11 april maakten Waterbus BV en de provincie Zuid-Holland bekend dat het contract voor de verbinding per 1 januari verbroken zou worden.

Als je een retourtje Waterbus koopt naar de Hollandse Biesbosch of naar Kinderdijk is de Hop on - Hop off dagpas voordeliger. Waterbus naar Rotterdam. Dat vaart vanaf Ridderkerk naar Kinderdijk. Lees hier de e-ticket voorwaarden. In werd de naam Fast Ferry vervangen door Waterbus.

In werden ongeveer 1,15 miljoen reizigers vervoerd. Veerboot Als je vanuit Engeland reist is de veerboot een gemakkelijke manier om Rotterdam te bezoeken.

Ouddorp gaat wildkam­peer­ders hard aanpakken: overlast loopt spuigaten uit

Deze catamaran is volledig van aluminium gemaakt. De bovengenoemde prijzen zijn enkele reizen. Naar Rotterdam. In is er een proef met een draagvleugelboot geweest, die het traject van Rotterdam via Papendrecht Westeind naar Dordrecht in 25 minuten aflegde.

Plan je reis.

  • Tourbussen maken gebruik van de uit- en instapzone aan de rand van Werelderfgoed Kinderdijk.
  • Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie.

Waterbus van rotterdam naar kinderdijk de files met de waterbus. Vanaf Rotterdam, Dordrecht of Utrecht. Wie Kinderdijk bezoekt met de Waterbus en het Driehoeksveer is het beste af met een alles-in-n ticket.

Bevestig je inschrijving via de email in je mailbox. Openbaar vervoer Dwars door een Hollands landschap naar Kinderdijk met de bus.

Alles in n E-ticket Koop je E-ticket via de Waterbus website.

Navigatiemenu

De molens van Kinderdijk zijn een mooie tussenstop bij een tour door Nederland. Met de waterbus naar de molens in Kinderdijk Met waterbus lijn vaar je in 32 minuten zonder tussenstops van Rotterdam naar de molens in Kinderdijk. Lees meer. Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.

Ieder uur vertek vanuit Rotterdam vanaf Van Rotterdam naar de Biesbosch vaar je met waterbus lijn 20 naar Dordrecht en daar stap je over op lijn 23 richting Sliedrecht naar de Hollandse Biesbosch.

Lees verder. De molens van Kinderdijk zijn een mooie tussenstop bij een anne claire winkelhagen instagram door Nederland, waterbus van rotterdam naar kinderdijk.

Buiten het seizoen vaar je met waterbus lijn 20 richting Dordrecht en stap je over in Ridderkerk De Schans op het driehoeksveer naar Kinderdijk. Meer informatie over alle zakelijke mogelijkheden.

Ontdek Werelderfgoed Kinderdijk

De waterbus van Dordrecht naar hartje Rotterdam doet er minder dan een uur over, ook als de ring van Rotterdam muurvast staat. De molens van Kinderdijk zijn een mooie tussenstop bij een tour door Nederland. Je ontvangt één ticket voor het gehele gezelschap waarmee je reist.

Van Rotterdam naar de Biesbosch vaar je met waterbus lijn 20 naar Dordrecht en daar waterbus van rotterdam naar kinderdijk je over op lijn 23 richting Sliedrecht naar de Hollandse Biesbosch, waterbus van rotterdam naar kinderdijk.

De provincie wilde dat de nieuwe vervoerder vanaf de Fast Ferry zou vervangen door een verbinding met twee extra stops in Papendrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. De totale reistijd bedraagt ongeveer 45 minuten, dichtbij parkeren en heb je veel Europese bestemmingen. Dat kan met Waterbus. Rotterdam Airport Op de regionale luchthaven van Rotterdam en Den Haag kun je snel inchecken, een leuk alternatief voor de auto. JavaScript is disabled on your browser wat is een stoomovenpan it does not support this technology.

In werd de naam Fast Ferry vervangen door Waterbus.

Nieuwsbrief

Abonnementen OV-chipkaart Tarieven. In andere talen Français Koppelingen bewerken. Bij hoogwater kunnen de pontons enkele meters meestijgen, hierna lopen de pontons onder.

De laatste vaart terug is om en soms later. Je kunt je kaarten voor de Waterbus ook online bestellen, je hebt dan geen OV-chipkaart nodig. De fiets mag altijd gratis mee aan boord.

Andere: