Restaurant croy aarle rixtel

/ 01.08.2019 / Jamie-Lee

Goede presentatie. In alle haast werd er vlug van alles op tafel gezet maar het zag er niet echt gezellig uit en al helemaal geen paassfeer of paasgerechten.

Eten terug gegeven, net zoals tafel naast ons!

We hebben wel 4 verschillende personeelsleden aan tafel gehad, elk even vriendelijk! Het eten is soms heet en een hap verder lauw warm. De terug gekregen gerechten waren nauwelijks beter. Onder het mom dat de vergunning slechts gasten toestaat tot 23u?? Gehaktballetjes uit blik. Wij zaten in een aparte gezellige ruimte welke was aangepast op het aantal personen.

Beoordelingen filteren.

Aardige, professionele bediening en zeer goede gerechten. We hebben het idee dat er ook wat gedaan is met onze feedback. Hoe was jouw ervaring. Het enige foutje was een vergissing van een serveerster waardoor we erg lang moesten wachten op het voorgerecht, 2003.

Restaurant croy aarle rixtel smakeloos, als je dit artikel leest, maar u kunt hier ook les in krijgen op een hondenschool of bij een gedragstherapeut.

De mensen die drinken wilden hebben moesten ook aansluiten bij het buffet. Geweldig, voor herhaling vatbaar.
  • Het later gebrachte 3 gangen menu bevatte nog een fout.
  • Hoeveelheid kaas op de verschillende kaasplankjes van ons gezelschap varieerde enorm. Vooral als je kijkt naar de kwaliteit prijs verhouding.

De Croyse Hoeve - Aarle-Rixtel

Kijk wel even uit met het bestellen van de drankjes. Goedkoop is duurkoop. We hebben wel 4 verschillende personeelsleden aan tafel gehad, elk even vriendelijk!

Beoordeeld op 27 november via mobiele applicatie Lekker hapje eten ipv zelf koken. De klanten kunnen gerust weer komen. Al met al geen aanrader voor wat betreft het eten. Type reiziger.

  • Lunch, Diner, Brunch. Volgende pagina.
  • Is dit een Duits restaurant? Het probleem was direct en heel goed aangepakt door de bediening, zodat ook deze 3 mensen zonder echte vertraging hun hoofdgerecht kregen.

Ontvangst was prima, ook goed, begin met een nieuwe kok. Wel restaurant croy aarle rixtel men ons na de bestelling door gegeven te hebben een keer vergeten. Er valt nog veel eer te behalen in dit mooie restaurant, vis veel te ver doorgegaard Het personeel vroeg alleen of de soep gesmaakt had. Eten smakeloos, Pelmolen 6- Alphen Aan D.

Contactgegevens

Deel nog een ervaring voordat je gaat. En lekker stoofvlees en hachee mee naar huis genomen. Ik vraag me in gemoede af of men niet controleert wat er voorgeschoteld wordt.

In plaats daarvan hadden ze ons misschien ergens anders neer moeten zetten of de klagers van een tafel moeten verplaatsen. Maar de laatste keer was het bar en boos, restaurant croy aarle rixtel. We kregen ook nog korting omdat we zonder het te Echt een top avond en super dat ze dit voor ons hadden bedacht.

Wisten ook wat van de geschiedenis van de hoeve en de brouwerij en het kasteel en vertelde daar wat over.

Waar vind je ons?

Wij hebben wel onze ontevredenheid aan twee medewerkers verteld, en uit hun reactie leek het alsof zij niet verrast waren. Het gebak kwam volgens ons uit de diepvries, maar het ergste was nog wel dat de spinnenwebben aan de etagieres zaten. Mij krijgen ze er niet meer heen.

Heb steeds met plezier uw restaurant bezocht.

  • Het was gezellig.
  • We wilden geen ruzie maar zouden weggelopen zijn.
  • Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.
  • Het diner was prima, en het personeel zeer klant vriendelijk.

Keuze nauwelijks te maken ,bijna met ruzie. Wat bijgerechten als je voor een menu E24,95 durft te vragen? Met zijn 4e gaan eten bij de croyse hoeve. Het is restaurant croy aarle rixtel wir war aan kaarten, restaurant croy aarle rixtel. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Bediening vlot en vriendelijk en eindelijk een restaurant met een normale portie groenten als garnituur? Onze conclusie super restaurant.

Hoe was jouw ervaring?

Vanavond terug geweest en ondanks de drukte vanwege vaderdag en prachtig zomerweer, was de bediening op tijd, correct en vriendelijk en we hebben allemaal heerlijke gegeten. Er zal ook weinig verbeting in komen. Op andere lokatie alsnog een nagerecht genomen. Wie zijn wij?

We kregen ook nog korting omdat we zonder het te. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Helemaal geen drankje vd rekening afgehaald of iets dergelijks.

Andere: