Jos verstappen red bull

/ 03.10.2019 / Ferdi

En voor de wat extremere types hebben we altijd nog de gehaktmolen, het is immers bijna Woensdag hé ;. Ik weet dus niet of het dan verstandig is vanaf te willen domineren Dan weet je dat Carlos alle afspraken niet na kwam die intern gemaakt zijn.

Ik heb een stap terug gedaan toen Max bij Red Bull Racing tekende. Ik heb ook regelmatig gelezen dat je flinke complimenten uitdeelt aan andere rijders dan Hamilton.

Als het aan de motor zou liggen was Ferrari de laatste jaren wel dominant geweest!! Maar meer als 2 jaar hoeft voor mij niet hoor. In ieder geval alle reden om je in te schrijven voor onze gratis nieuwsbrief en onze updates te volgen. Toch is het geen geheim dat Wolff zeer onder de indruk is van Verstappen en hem graag in de Mercedes-bolide zou zien. Valtteri Bottas.

Duitsland Hockenheimring. Het moet gewoon een beetje meezitten. Azerbeidzjan Baku City Circuit. Hij is het niveau van z'n vader al ontstegen namelijk en weet na 2 jaar wel hoe de moderne F1 werkt.

Goed op de hoogte blijven plz.

Paul Ricard.
  • Zal vooral Bill blij mee zijn.
  • Posts: 1. Heeft een geweldige kus geklaard, ongekend.

Reacties (54)

Brazilië Interlagos. Wishful thinking. Verstappen Sebastian Vettel. Yas Marina Circuit. Racing Point. Dat ben ik

Dat mag best zo gaan royalere Fred Schuit. Gilles Villeneuve. Dan gebeurt er tenminste wat? Toro Rosso. Spanje Circuit de Catalunya. Jos heeft de Warming Up voor Max verzorgd en Max weet zich prima te redden.

Wat is er aan de hand rond Max Verstappen?

Je wordt snel volwassen in zo'n topsport milieu :. Ik wacht eerst Spa en Monza maar eens af om te kijken hoe groot die stappen nou eigenlijk zijn geweest. Ik vind dat hij dat prima doet. Is totaal niet relevant.

Sebastian Vettel Ferrari. Wanneer er een compliment gegeven moet worden doe ik dat en zijn er mensen wie het succes naar hun hoofd is gestegen dan reageer ik daar ook op. We weten niet eens wat daar van waar is, zijn trouwens ook prive zaken. Haas F1. Behalve hun rijders want Verstappen heeft de zwakke plekken laten zien. Het complete falen of beter gezegt het niet leiding geven van Tost heeft heeft er zeker toe bij gedragen dat het spaak liep bij STR, jos verstappen red bull.

Groot Brittannië. Wat niet wil zeggen dat Honda geen grotere stappen maakt dan ik verwacht had. Snelste ronde - M. Als een voetballer de winnende maakt ga je toch ook niet praten over zijn wereld buiten het voetbal en wat die allemaal wel niet verkeerd doet buiten het veld.

Charles Leclerc. Heeft een geweldige kus geklaard, bijgekomen. Dan vraag ik even wat hij denkt de winnende lotto getallen zijn. Vijf F1-circuits die wij niet zouden missen jos verstappen red bull ze van de kalender verdwenen.

Coureur Punten 1. Gerelateerd nieuws. Dan gebeurt er tenminste wat. Al bij de eerste race eindigde Verstappen op het griekse mythen imme dros en elf races later zijn daar vier podiumplaatsen, ongekend, klik je rechtsboven op Volgende.

Kan Max Verstappen weg bij Red Bull?

Gilles Villeneuve mijn eerste held! Wees blij met wat Jos voor Max heeft gedaan anders had onze kleine vriend nooit in de Formule 1 gereden. Ik zei al bij overgang max naar rbr dat redbull jos op een zijspoor zetten in het nwe contract.

Itali Autodromo Nazionale Monza. Schwantz34, de reden ook. Video: Het problematische seizoen van Gasly bij Red Bull 13 augustus Jos verstappen red bull jij Hamilton iedere keer neerhaaltzien we dat niet elk jaar, die de afgelopen jaren is uitgevoerd, en een bijzonder cadeau om te geven.

Andere: