Hoe koud is het nu in new york

/ 02.10.2019 / Tia

ZZW 3 3. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag.

Is het warm, dan leef je veel buiten en op terrasjes. Nieuwe maan vr 30 aug Zelfs als u vanwege de hitte het liefst een short en flipflops draagt, zijn er een aantal dingen die u moet onthouden. In april zijn er meestal al wat warmere dagen.

Specifieke info over weer en klimaat is te vinden op de klimaatpagina's per streek of stad. Hop-on Hop-off Ontdek New York vanuit de bus! Dit is vooral cruciaal voor kinderen en als u met een van de sightseeing cruises gaat varen.

NNO 3 3. Ga je dan naar New York, zorg dan voor flink warme kleding. Het is vooral erg handig wanneer u naar bezienswaardigheden gaat en steeds van buiten naar binnen - waar de heater aanstaat - moet. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website.

Goed om dan even over je kleding na te denken.

  • Het blijft altijd een lastig onderdeel van de reis: hoe is het met het weer? NNW 2 2.
  • Activiteiten weerbericht.

Gezondheidsweer New York

En een beetje sneeuw heeft ook iets magisch. Volle maan za 14 sep Het geeft je een beeld hoe het weer kan zijn in de maand dat jij naar New York gaat. Verhalen die je misschien ook leuk vindt. Of het nou gaat om praktische informatie of een fijne plek om te eten: hier vind je alles om je voor te bereiden op een City Trip naar New York.

ZZO 2 2.

Periodes van strenge vorst kunnen in de winter snel omslaan naar dagen vol regen en relatief hoge temperaturen. Eens in de 20 tot oordoppen op maat prijzen jaar bereiken orkanen de staat New York. Het weer in New York. Ik krijg vaak de vraag wat de weersvoorspellingen zijn voor een bepaalde reisperiode.

Erics Tip: Dit is een van mijn favoriete seizoenen. New York heeft te maken met drie verschillende klimaattypes volgens de Kppen-Geiger klimaatclassificatie.

Waarschuwing New York

Weerbericht lange termijn De komende dagen zijn er opklaringen en is de kans op neerslag hoog in New York, met morgen regen en vrijdag kans op onweer.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Herfst begint halverwege september en duurt tot half december. De koude en chte winter begint meestal in januari of februari. Zon op uur? NNW 2 2. Is het lekker, valt er regen of misschien zelfs sneeuw.

Verschillende seizoenen

ZZW 3 3. Ik heb New York eigenlijk in elke maand wel eens gezien en alles heeft wel iets! In de maanden juli en augustus kan de temperatuur in Manhatten met gemak boven de 35 graden komen. Lente in New York begint halverwege maart en duurt tot half juni.

You also have the option to opt-out of these cookies. De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3. Dit zijn de koudste maanden van het jaar en u zult waarschijnlijk sneeuw hoe koud is het nu in new york. Middag Avond. Het blijft vandaag zonnig en het wordt geleidelijk droger in New York, met vanmiddag en vanavond regen. In de avond is er niks leukers dan een sportwedstrijd kijken in Madison Square Garden binnen.

New York heeft te maken met drie verschillende klimaattypes volgens de Kppen-Geiger klimaatclassificatie. De Hop-on Hop-off bus is een goede optie voor sightseeing en u kunt ook een bezoek brengen aan een van de vele musea. Bekijk hier de beste reisperiodes   Actueel weer De weersverwachtingen voor de komende dagen en het actuele weer op dit moment van deze bestemming zien.

Warme maanden

Daarom bieden wij per maand handige extra klimaatinfo. De uitgebreide weersverwachting voor New York. Bekijk hier de beste reisperiodes.

Schrijf u hieronder in voor mijn tweewekelijkse nieuwsbrief. U heeft zeker een jas nodig en misschien moet u zelfs een paraplu meenemen. Maan op uur.

Andere: