Wasmachine draait niet meer rond bosch

/ 24.09.2019 / Yori

Plotseling draait de trommel van de wasmachine niet meer. Zoeken naar:.

Groet, Kirsten. Het water stroomt, maar de trommel draait niet. De kosten van vervanging zijn niet hoog. Wacht op antwoord van de witgoed-man, ik ben geen specialist! Bovenlader wasmachines Vergelijk alle bovenlader wasmachines Merken AEG bovenlader Bauknecht bovenlader Bosch bovenlader Electrolux bovenlader Indesit bovenlader Miele bovenlader Siemens bovenlader Whirlpool bovenlader Zanussi bovenlader. Mooi systeem. Zoeken naar:.

De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Bosch wasmachine trommel draait niet. Wasmachine bosch trommel draait niet. Wasmachine reparatie door de monteur. Als een aandrijfriem versleten is, kan deze slippen.

U kunt daarom via ons meerdere offertes opvragen en zelf bepalen of, en met wie u in zee gaat indien u er voor kiest deze eenvoudige reparatie niet zelf uit te voeren.
  • Het is mogelijk dat een versleten motor het moeilijk maakt om de centrifugeersnelheid te bereiken, maar er wel in slaagt om de trommel aan te zetten om te wassen en te spoelen.
  • Beste Harry, De wasmachine doet wanneer hij op het koste programma van 38min staat het volgende: Hij pompt het water erin om vervolgens na 4 min op een resterende tijd van 1 min te springen.

Wasmachine tikt maar draait niet

Het meest voorkomende probleem met motoren zijn versleten koolborstels. Een nieuwe motor kost euro zie ik. Deze kunnen de hoeveelheid wasgoed wegen, en aangeven of dat te veel of misschien te weinig is. Een riem is niet zo duur. Ook kan het zijn dat de gehele motor vervangen moet worden. Maar wat kost dat dan?

  • Trommel wasmachine draait niet Het kan zijn dat er iets is, wat de trommel weerhoud van het draaien. Maar volgens mij pompt hij er water in om vervolgens niets te doen ik heb het geduld niet gehad om langer dan 5 min naar een wasmachine te staren die niets doet Het water is er wel uitgepompt ik dacht doordat ik het centrifugeprogramma aan had gezet.
  • Voor reparatie door een service monteur bent u gemiddeld euro kwijt. Wasmachine Bosch F A trommel draait niet.

Kan ik de koolborstels vervangen ik zie zo gauw niet hoe ik ze eruit krijg Of moet de achterkant van de motor eraf met die 4 grote bouten aan elke kant die ik trouwens wasmachine draait niet meer rond bosch los krijg.

Kijk voor adressen eethuis de waag schoonhoven onderdelenzaken bij de volgende link: Bestellen onderdelen Laatst aangepast door Kees op 19 Juni2 keer bewerkt.

Een andere oorzaak voor het probleem met jouw wasmachine kan daarnaast zijn dat er een kledingstuk tussen de trommel en de kuip is gekomen, waardoor uw wasmachine niet werkt. Soms zijn er zeepresten aangekoekt aan uw wasmachine? Controleer eens of de stekker van het apparaat wel goed zit aangesloten in het stopcontact.

Ik kan best 48 uur zonder wasmachine

Kijk even op de tekening, volgens wat ik daar zie moet je beslist niet de vier bouten losdraaien, dan valt de motor uit elkaar. Ga terug naar het overzicht. Het lijkt wel of hij vastzit, het is Whirlpool.

Dan moet ik ze natuurlijk weer op dezelfde manier inzetten

Wasmachine trommel draait niet meer. Controleer of de deurschakelaar nog werkt. Wasmachine direct uitgezet. Kees Vaste Beantwoorder Geregistreerd op Berichten:. Borstels kosten rond de 40 euro?

Witgoed reparatie Zaandam: Wasmachine reparatie,vaatwasser reparatie, wasdroger reparatie.

Dus wassen zonder te draaien. Zitten er achterop de motor 2 zwarte houders, of ziet u alleen maar een aluminium achterkant? Beoordeel deze topic.

Producten wasmachine reparatie vaatwasser reparatie wasdroger reparatie koelkast reparatie oven reparatie. Wasmachine draait niet meer rond bosch uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf. Resultaten 1 - 10 van Controleer of de deurschakelaar nog werkt. Een andere oorzaak voor het probleem met jouw wasmachine kan daarnaast zijn dat er een kledingstuk tussen de trommel en de kuip is gekomen, Im fighting terrorists.

Haal de achterplaat van de wasmachine eraf en maak de motor los van de wasmachine. Inloggen Zoeken.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

De monteur heeft vaak nog meer tips die je eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Zoeken Inloggen Registreren Help. Ga even op het forum zoeken. Copyright © Wasmachines.

Ook de oplossingen hiervan hoeven niet complex te zijn. Koolborstels vervangen is een eenvoudige reparatie voor de monteur. Een oplossing hier voor is ongecompliceerd.

Andere: