Vandaag te doen in rotterdam met kind

/ 03.10.2019 / Pablo

Drink een lekker kopje koffie, lees een tijdschrift en maak gebruik van de gratis WiFi! Diergaarde Blijdorp Blijdorp vinden kinderen altijd leuk!

Ik durf niet meer.

Dit keer ging papa Roeland samen met zijn vier kinderen naar de film Maya: De. Uitgetest: breakdance voor kleuters. Hoe pak je die volksverhuizing het slimste aan? Met haar oppervlakte van Onze magen knorden inmiddels behoorlijk.

Een aantal hotels in Rotterdam heeft speciale hotelkamers voor families: extra ruim of soms een extra bed of babywieg op de kamer. Misschien denk je bij het woord belasting…dat kan nooit leuk zijn.

Lees ook: Speeldernis. Rupsje Nooitgenoeg Elke maand testen Rotterdammertjes een cultureel uitje. Met haar oppervlakte van Dit en nog veel meer kun je beleven in het Maritiem Museum. Voor de maand mei bestaat het testteam uit  Marieke Simons 37 met haar kinderen.

Een must als je met kids in Rotterdam bent. Uitgetest: van drugshonden tot zwartgeld.
  • Maar wat te doen als je een dagje naar deze rauwe havenstad gaat met kleine kinderen?
  • Mama Annemarie ging met haar kids Guus, Saar en Suus op pad.

4 reacties

De loods is ook een goede plek om Rotterdamse souvenirs in te slaan. Het is inmiddels droog dus we besluiten om terug te lopen naar het centrum. Dat meldt de politie Charlois op Twitter. We lopen tussen de reusachtige woontorens van de Kop van Zuid, de reden waarom dit deel van de stad ook wel Manhattan aan de Maas wordt genoemd, door richting de Erasmusbrug. Lot Lohr vertelt de mooiste verhalen over reizen. Blogger Lisette geeft een kijkje in haar leven.

Wartaal - Atelier voor woord en daad

  • Elke maand testen Rotterdammertjes een cultureel uitje. Familiefestivals en speciale kinderprogramma's op festivals zijn tegenwoordig vaste prik!
  • DI 22 OKT.

Hieronder 9 tips voor kindvriendelijke festivals. Brigitte van het? Wereldmuseum Rotterdam, Expo. Tijdens de zomervakantie kun je een Jeugdvakantiepaspoort kopen waarmee kinderen korting krijgen op zwembaden en attracties en kunnen sparen voor leuke buttons? Als het regent is Miniworld Rotterdam een leuke attractie voor kinderen.

Voor kids kan een voorstelling een lange zit zijn, daarom heeft Theater Zuidplein het Peuteruurtje in het leven geroepen.

Gerelateerde berichten

Kunst iets voor volwassenen? In de loods vind je een soort foodcourt, waar je bij verschillende tentjes eten en drinken kan bestellen en aan een willekeurige tafel op kan eten. Lisette van de Kleine Rotterdammer.

Bij Outdoor Valley in Bergschenhoek kunnen kinderen mee op kamp. SplashTours De spannendste manier om Rotterdam te ondekken: de bus wordt een boot. Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks. Want leuker kunnen ze het deze keer dus echt wel maken. Rotterdam, je was weer fijn.

Social links

De kinderen vinden het geschommel fantastisch en kijken hun ogen uit. Ilah Rubio , Laatste update: De beste kidsuitjes vind je in de Kids Uitmail.

Deze semipermanente tentoonstelling is volledig ingericht voor peuters en kleuters om zelf te ontdekken. SplashTours De spannendste manier om Rotterdam te ondekken: de bus wordt een boot. Dus hebben we gezegd: we maken daar een groot feest van. Wat houdt een rondvaart van het Maritiem Museum. Villa Zebra, Kids. Ontdek het tijdens de voorleesmiddag. Daarom 5 tips zodat dit jaar iedereen het aan de kersttafel naar zijn zin heeft. Je e-mail, vandaag te doen in rotterdam met kind.

Tips uit de regio

Kidsactiviteiten in Rotterdam. Op pad met twee kids: help! Leuk om een keer geprobeerd te hebben, maar niet voor herhaling vatbaar. Kidsuitjes getest!

Uitgetest: Peuteruurtje in Theater Zuidplein. Terwijl je langs alle bezienswaardigheden van Rotterdam vaart, kan je kind rustig genieten van heerlijke pannenkoeken. Uitgetest: Hyperrealistische schilderkunst in de Kunsthal.

Andere: