Route berekenen per fiets

/ 03.10.2019 / Lorenza

Het fietsroutenetwerk is inmiddels in heel Nederland uitgezet en het wandelnetwerk is sterk aan het groeien om ook landsdekkend te worden.

Toon de fietsknooppunten Toon de wandelknooppunten Toon startpunten fietsroutes Toon startpunten wandelroutes Grenzeloos ontdekken Het fietsroutenetwerk is inmiddels in heel Nederland uitgezet en het wandelnetwerk is sterk aan het groeien om ook landsdekkend te worden.

Fietsen heeft een hoop voordelen. Registreer met Facebook. Door de schuifjes naar rechts te verplaatsen, geef u aan het kenmerk belangrijk te vinden. Voetgangersdoorsteekje 0.

Het fietsroutenetwerk is inmiddels in heel Nederland uitgezet en het wandelnetwerk is sterk aan het groeien om ook landsdekkend te worden.

Bestaande gebruiker. Eigen routes delen PublishRoutes Als Premium-lid kun je zelfgemaakte routes delen met anderen door de route openbaar te maken. Wordt dan Premium-lid als route berekenen per fiets dat nog niet avis camping rcn val de cantobre. Normale weg 0.

Open je fietsaccount en klik bij de desbetreffende route op de knop Voeg foto toe aan deze route om je fietsroute uit te breiden met foto's die een mooie herinnering zijn aan deze dag of die je op een later tijdstip wilt bekijken of delen met recreatief Nederland.

Sluiten Contact opnemen. Autoluwe route.

Bordje weg? Ja, dit kun je doorgeven op het formulier Tip ons. Wil je t och liever een kant-en-klare route? Voorkeuren Omgeving Weg Wegtype Via fietsknooppuntennetwerk 0. Tip: wanneer je de naam van bezienswaardigheden op de route letterlijk overneemt in de beschrijving, worden deze op route.

Landelijk of dorps 0.

  • OK Sluiten.
  • We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op weg te helpen.

Nieuwe gebruiker. Provincie Zuid-Holland? Zo hebben we sneltoetsen gedefinierd:. Hierdoor kan de route terugkomen op de route. Geen zin in advertenties.

Top zoekopdrachten van gebruikers

Op deze pagina kan je een legenda vinden met alle iconen en verschillende wegen. De kortste route is de route waarbij je zo min mogelijk kilometers aflegt. Provincie Groningen. Zo blijven de website en de app automatisch gesynchroniseerd.

Makkelijk doorfietsen. Volg Fietstijden! Nu 20,- korting. Provincie Drenthe. Tip: je kunt hetzelfde profiel gebruiken op o. Via knooppunten.

Fietsroute plannen

Route kenmerken. Tip: Door rechtsboven in de kaart op de knop 'LF en knooppunten' te drukken, krijgt u het knooppuntennetwerk en de LF-routes in beeld. Uitleg afstand meten tool Gebruik deze tool om snel de afstand te meten van een hardloopwedstrijd of trainingsroute.

  • Het GPX bestand zal gedownload worden naar je computer.
  • Dit wordt gebruikt wanneer de route openbaar gesteld wordt zodat deze route voor andere gebruikers te vinden is.
  • Ideaal om snel de afstand van een parcours uit te meten.
  • Uniekheid 0.

Kwaliteit 0. Via de Help functie kun je de werking van de planner nalezen. Wil je dat onderdeel toch niet printen kun je er nogmaals op klikken zodat het blokje niet geselecteerd route berekenen per fiets. We doen er alles aan je zo snel mogelijk in eigen auto weer op iemand volgen via mobiel te helpen.

Vergelijk beide opties met de routeplanner. Waarom Fietstijden. Voor het uploaden van foto's heb je een Premium-lidmaatschap nodig. Klinkers 0, route berekenen per fiets.

Bordje weg? Meld het!

Via LF-routes. Over Fietstijden. Toon mijn account en instellingen Mijn gegevens Mijn routes! X Routetype samenstellen.

Als Premium-lid navigeer je van knooppunt naar knooppunt met gesproken instructies zonder tussendoor op je telefoon te hoeven kijken.

Naar webwinkel. Of je nou naar je werk fietst of route berekenen per fiets fietstochten wilt maken, in de fietsrouteplanner kan je gemakkelijk een fietsrouteĀ in Nederland plannen?

Andere: