De lange muur woerden

/ 02.10.2019 / Aimy

Bedankt voor je hulp! Lijst wordt bijgewerkt

Reserveringen, Afhalen, Service aan tafel. De prijs is gemiddeld voor een chinees restaurant. Normale porties waardoor je niet met een opgeblazen gevoel naar huis gaat. Als een van de kinderen jarig is krijgen ze ook nog een presentje! Vandaag weer eens een keer gegeten bij de Lange Muur. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Bezorgrestaurants in de buurt van De Lange Muur Online eten bestellen. Ik vindt het persoonlijk het beste Chinese restaurant van woerden. Is dit een Nederlands restaurant. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk. Beoordelingen filteren. Waardering van reizigers.

Plaats recensie. Gemiddeld 2. Datum van bezoek: augustus

Profiel Lid worden. Attracties in de buurt Bekijk alle 24 attracties in de buurt. Type reiziger. Beoordeeld op 16 november Gezellig. Waardering van reizigers.

Matig 0. Ja Nee Weet ik niet zeker, de lange muur woerden. Meer informatie. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Als afsluiting van de kerstvakantie even een hapje gegeten bij de Lange Muur. Beoordeeld op 16 november Gezellig. Taal Nederlands.

Gegevens Chinees Specialiteiten Restaurant De Lange Muur

Sinds we verhuisd zijn is het helaas te ver om af te halen en in het restaurant vinden wij het te duur. Minimum: 1 , Maximum: Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Het eten is goed en alles kan ook als het niet op de kaart staat. Type reiziger. Beoordeeld op 8 maart via mobiele applicatie Goed Chinees restaurant, de lange muur woerden.

Alle talen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Hoe was jouw ervaring?

Ja Nee Weet ik niet zeker. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Allereerst schrok ik van de prijzen, dit is ongeveer 2x zo duur als dat ik normaal betaal.

  • Uitstekend 2.
  • Hotels in de buurt ยป.
  • Meer beoordelingen bekijken.
  • Als een van de kinderen jarig is krijgen ze ook nog een presentje!

Vorige Volgende 1 2. Minimum: 1Maximum: De kok geniet ervan om telkens wat anders te bedenken. Helaas voor ons was de Anoniem sms sturen gratis wel erg weinig voor 2 personen en qua prijs vrij duur. Ook met afhalen gaat het zeer snel en het bedrijf loopt als een trein. Bespaar geld.

Het enige positieve aan deze tafel was dat het warm was, de lange muur woerden.

Beoordelingen

Tijd van het jaar. Vandaag weer eens een keer gegeten bij de Lange Muur. Wanneer we meer tijd hebben nemen we een verrassingsmenu: we hebben nog nooit hetzelfde voorgezet gekregen. Het eten is erg goed.

Fred romijn. De prijs is gemiddeld voor een chinees restaurant. Hotels in de buurt Bekijk alle 2 hotels in de buurt.

Andere: