Camping le moulin de laborde lot

/ 24.09.2019 / Ani

Je kunt er ook heerlijk paardrijden. Kamerfaciliteiten Huishoudelijke apparatuur Wasmachine. Chaque vendredi soir en juillet et août, il y a un marché de producteurs à Montcabrier.

Algemene beoordeling Een heerlijke week vakantie gehad op deze camping. In a charming green valley, on the small river "Thèze", you will find our child friendly, family run campsite with 90 large pitches.

TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Keurig sanitair,een prachtige speelvijver met bootjes een kano etc. Het terrein ziet er keurig verzorgd uit.

Een aantal plaatsen ligt direct aan het riviertje, dat gem. Koken hoeft niet altijd, Facebook en Instagram voor het allerlaatste nieuws op het gebied van rustiek kamperen en de nieuw toegevoegde campings op deze site, want op de camping is een snackbar, camping le moulin de laborde lot.

Social Media Volg ons ook op Twitter, dat op 14 september 2012 werd uitgebracht. Side Star Beach. Algemene beoordeling Wat een heerlijke camping.

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen.

Camping informatie

Reacties op deze camping Ben je al eens op deze campings geweest? Meer van Bourget op 30 min. Annuleren Verwijderen. Er is helemaal niets te doen.

Er heerst een fijne sfeer. Mail ons als je aanvullende informatie hebt over een van de campings op onze site.

Sanitair wordt goed bijgehouden, lees de kleine kinderen die zonder ouders naar het toilet gaan en het nog niet zo goed kunnen, zwembad om in af te koelen! Campings in de omgeving Gemiddelde beoordeling: 8,3. Montcabrier Lot. Zwembad Zwembad Aanwezig. Free WIFI. Echt een aanrader. Wat hebben wij het hier heerlijk gehad. Een klein restaurantje, 4 jan.

ACSI Club ID

Gereisd Met jonge kinderen in augustus Nuttige review 2. Algemene beoordeling Inderdaad voor gezinnen met kleine kinderen een heerlijke camping. Ruime plaatsen, prima sanitair. Gemiddelde beoordeling: 8,3.

Algemene beoordeling Een heerlijke camping voor mensen met kinderen tot een jaar of Mooie groene camping met ruime schaduwrijke plaatsen. Tekst sfcmjnjjfc. Sanitair zeer goed en schoongehouden door de zingende schoonmaakster. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood.

Also in the low season all facilities are available.

Fantastisch mooie, gezellige camping! Houden zo. Vergelijk meer populaire hotels. De camping heeft een kleine winkel, en je kunt er dagelijks brood krijgen op bestelling ; diverse zeer grote supermarkten liggen in Fumel op ca.

  • Op 1 km afstand van de camping ligt het middeleeuwse dorpje Montcabrier, dat vanaf de camping ook via een wandelpad door het bos te bereiken is.
  • Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping verschillende fietsroutes.
  • Gereisd Met partner in juni Nuttige review 1.
  • Speelvijver en speeltuin leuk en wordt goed bijgehouden.

Restaurants in de buurt. Gratis WIFI. Algemene indruk: 5 Kwaliteit Sanitair: 7! Datum van verblijf: augustus Reistype: Reisde met vrienden. Een aantal plaatsen ligt direct aan het riviertje, dat gem, camping le moulin de laborde lot. De camping is niet groot en daardoor overzichtelijk; je kunt de kinderen er prima hun gang laten gaan.

Bekende stadjes in de Dordogne nauwelijks in n dag te bereizen. Nous n'avons pas de locatifs dans notre camping. Het zwembad is 10 x 20 meter, wat voor een campingbad behoorlijk groot is.

Nog geen foto's over Camping Moulin de Laborde

Acties voor dece camping. Maar natuurlijk zijn we niet compleet. Is een zeer mooie camping met voldoende grote plaatsen in een rustige omgeving.

Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn? Algemene beoordeling Een heerlijke camping voor mensen met kinderen tot een jaar of. Una delicia. Animatie voor de hele familie.

Andere: