Toen was geluk heel gewoon eerste aflevering

/ 21.07.2019 / Gilliano

De riool komt met een eigen krant: De Bruine Rotterdammer. Bas gaat bij Nel in de wasserette werken.

Als Jaap hoort dat mijnheer Harmsen dol is op katten maar er zelf geen kan kopen, biedt hij hem aan om een keer met "zijn" kat te spelen.

TV-gids Geef per serie aan waarvan je op de hoogte gehouden wilt worden. De Bonte Avond. Het cadeau. Eindelijk kunnen we wanneer we willen genieten van Toen was geluk heel gewoon. Hersenschimmen De slaapwandelaar.

Aanvankelijk speelde de serie zich af in het Rotterdam-Zuid van eind jaren vijftig.

Alleen blijkt er geen motor in te zitten! Bekijk alle in prijs verlaagde artikelen! Toevallig treedt Jaap er op als de zakkenroller. Laat Simon die avond nou net weglopen bij Zus. Simon, Karel en Henk treden bij de kegelclub op als The Beatles.

  • Hun eigen pension is namelijk afgebrand tijdens de rellen in de Afrikaanderwijk. Zus denk er over om te solliciteren als omroepster bij de REM.
  • De oorkonde. De Bonte Avond.

De Brulboeien werden in de eerste seizoenen nog geleid door een andere voorzitter, genaamd Niek Hans Hoekman. Als meneer Vroeger ging hij vaak met de ouders van Nel op vakantie naar Mallorca. Zuster Zus 7. Huib Scholten verscheen tweemaal in beeld; in de aflevering De ring werd hij gespeeld door Bart Poulissen Poulissen speelde in de aflevering Fokke de ex van Zus uit Emmer-Compascuum en in Geen haar op m'n hoofd werd de rol gespeeld door Paul van Soest, die later de rol van Henk van de Berg ging spelen.

Hoofdprijs is de gouden drol. Simon organiseert voor hem een bijna doodervaring.

  • Hij wil uitrusten omdat hij de volgende dag een keuring heeft. Het buurjongetje Tommy ziet in Jaap zijn held, dit komt omdat Jaap allerlei verhalen verzint.
  • Adri verlaat Bas later voor de Franse Alain. Maar op de doos staat : 10 uur.

Jaap heeft een ring gekocht voor de moeder van mijnheer Harmsen. Zij is een Drentse vrouw en de beste vriendin van Nel Kooiman! Er komt een Spaanse gastarbeider werken bij de RET.

Tot overmaat van de ramp wordt de DAF ook nog gestolen. Iedereen is ineens vegetarisch.

Het ontstaan

Jaap krijgt het voor elkaar dat de clubkampioenschappen van de kegelclub een week opgeschoven worden omdat hij met Nel naar de verjaardag van de Greef moet. Karel heeft ook een tweeling, die "Willy" en "René" heten. Tillie van Til

Met De Muziek Mee Jaap gebruikt 30 gulden van de Oranjevereniging omdat hij weer eens een geweldige investering heeft: oranje ijsmutsen. Daar stonden namelijk meer afleveringen op dan op seizoen 2. De promotie tot groepschef van Jaap is daarna zo goed als rond.

Tilburg 20 november Nel wil er een televisie voor kopen.

De personages

De mannen moeten echter nog eerst op dansles. Rudi Koppenol is wit- en bruingoedhandelaar maar werkt ook als loodgieter. Jaap leest de dramatische uitslag en denkt het op hem slaat. Autoloze zondag 7. Groeten uit Zundert van vergeetmenietje.

  • Karel van Dam en Simon geven daar een uitvoering van Hair wanneer op het laatste moment de uitzending van Hoepla niet doorgaat.
  • De Hoogtezon 4.
  • Hij is samen met zijn vrouw naturist.
  • Reviews Schrijf een review.

Simon denkt dat Jaap zelfmoord wil plegen. Hij denkt zelfs dat mijnheer Harmsen zijn verjaardag verschoven heeft. Huib Scholten is de voorman in 'de riool'. Jaap moet toen was geluk heel gewoon eerste aflevering ook 5 gulden aan betalen. Seizoen 5. Mijnheer Harmsen kijkt met behulp van een horoscoop of Jaap geschikt is voor groepschef? Simon is de bovenbuurman van Jaap en Nel Kooiman en de beste vriend van Jaap. Zijn eeneiige tweelingbroer Louis, bleef wel bij zijn moeder wonen, learning to speak Welsh.

Productbeschrijving

Nel wil Jaap verrassen voor z'n verjaardag. Hij is verloofd met de zus van Nel. Bas is op zoek naar een serieuze relatie.

Het water staat de kegelclub zo hoog tot de lippen dat men er een Turks pension van wil maken. Simon brengt hem in contact met Monique van de Ven die hij in Maastricht ontmoet heeft toen hij daar was wegens een grote verstopping in de riool.

In de aflevering Pruikentijd blijkt Hopjes inderdaad geen gewoon mens, wanneer hij op onverklaarbare wijze een onthoofding overleeft.

Geweldige serie om te zien.

Andere: