Jip en janneke verhalen online

/ 18.09.2019 / Korstiaan

De kinderen vinden het fantastisch om voor het slapen gaan nog even Jip en Janneke te lezen. Dat vind ik voor een luisterboek erg belangrijk.

Daarnaast ben ik werkzaam als educatief auteur voor Kleuteruniversiteit, Praxisbulletin en Lemniscaat.

Korte verhaaltjes, precies goed voor het slapen gaan! Geschreven bij Jip en Janneke Jip-en Janneke verhalen zijn gewoon de absolute top in literatuur voor kleuters. Tardis Boxtel 23 januari Ik raad dit product aan. Het is voor de verjaardag van mijn kleinkind ze word vijf jaar en houd erg van voorlezen. Boek is gewoon super leuk.

LindaAmsterdam 4 september Ik raad dit product aan. Een meerwaarde in de opvoeding. Airmill 8 januari Ik raad dit product aan?

Eenvoudig maar ontzettend mooi en knap geschreven.

Bekijk de hele lijst. Een ware klassieker, prachtige kinderverhalen en mooie illustraties. Fantasierijk Leerzaam Grappig prachtige illustraties herkenbare situaties.
  • Jip en Janneke behoeft geen nadere uitleg.
  • Dan kan ze meer verhaaltjes beluisteren. Ons boek van toen valt bijna uit elkaar.

Vind ons ook op

Goede koop dit boek. Korte verhalen, met grappig beschreven situaties. Voor onze zoon erg rustgevend. Peerke83 Eindhoven 28 december Ik raad dit product aan. Stukje nostalgie en herkenningen voor mijzelf en nieuw en boeiend voor de kinderen. Elke avond voorlezen soms een verhaal soms meerdere. Zij leest nu elke avond de avonturen voor aan onze kleinzoon Gijs.

Geschreven bij Jip en Janneke Deze verhalen zijn kort en kei leuk. Fantasierijk Grappig Leerzaam. Een feestje voor de kids, maar ook voor jezelf. Hester01 13 januari Dejaa 24 januari Ik raad dit product aan. DaniellaGr 16 april Ik raad dit product aan. Ik heb dit artikel besteld voor mij neefje en nichtje in Engeland.

Kinder- en jeugdboeken: recensies en voorleesnieuws

Topaz rotterdam 25 april Ik raad dit product aan. Juboot 3 december Ik raad dit product aan. Vele generaties hebben er al van genoten.

Geschreven bij Jip en Janneke mooi boek en jip en janneke zijn tijdloos. Mirandaordelman Gorinchem 7 november Ik raad dit product aan. Een blije moeder. Er leuk om voor te lezen aan de kinderen. Klassieker, die in iedere kinderboekenkast hoort te staan.

Lisannevh86 6 juni Ik raad dit product aan.

De online Bibliotheek

Heb het vroeger heel veel vaak gelezen. Dit boek hoort in iedere boekenkast thuis! Anne8Anne 24 november Ik raad dit product aan. Jip en Janneke, wie kent ze niet!

Ze zijn een geweldige compagnon tijdens elke autorit, jip en janneke verhalen online. Goed en snel geleverd. Dag Janneke! De moeder wilde graag een Nederlands voorleesboek. TV83 10 oktober Ik raad dit product aan. Juist omdat je zelf nog weet hoe leuk het was, is het zo leuk hier uit voor te lezen! Jip en Janneke behoeft geen nadere uitleg.

Samenvatting

Caro Schilde 8 september Ik raad dit product aan. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Geschreven bij Jip en Janneke heerlijk boek mijn zoontjes maken elke dag wel wat anders mee en vragen dan hebben jip en janneke dat ook meegemaakt?

De verhaaltjes zijn kort en heel aangenaam verteld. Steeds met korte verhaaltjes Ook gaat het over de zomer. Een heel mooi boek die in iedere kinderkamer aanwezig moet zijn.

Andere: