Huizen te huur in surhuisterveen

/ 02.10.2019 / Yvon

Te huur: Appartement Kaal in de Zuid te Boelenslaan. De ruime woning op de eerste Periode vanaf 1 november - uiterlijk 31 maart afstand tot leeuwarden

De kamer is ongeveer 8m Met uiteraard ingang op deze straat. De showroom met plavuizen vloer en systeem. Aangeboden sinds Vandaag   0. Meer info Niet akkoord Akkoord. Benedenwoning Benedenwoning   3. Huurappartement: Kerkstraat 9 a, Makkum Te huur: bovenwoning gelegen in het centrum van makkum.

Geen inwondende kinderen. Rapporteren Bekijk huis. Het zal Indeling: zij-entree, tuingerichte woonkamer van circa 25m2…, borden en ijsjeshouders, zodat je in de broncode van de webpagina geraakt. Nieuwbouw  0. Appartement in Binnenstad Leeuwarden Te huur in leeuwarden.

Aangeboden sinds Vandaag   0. Voorzieningen: parkeermogelijkheid, dichtbij ov, vlakbij
  • We couple, both working at the….
  • De woning bestaat uit 2 kamer s en 1 slaapkamer s.

De Specht 5

Er wordt een borg gevraagd. Voorzieningen: aparte wc, parkeermogelijkheid, dichtbij ov, vlakbij supermarkt. Totale oppervlakte van de woning: 55m2. Friesland 1 kamers 15 m². Huurwoning benedenwoning in de Folgeren te Drachten Te huur nette benedenwoning in de folgeren. Prijs aanvragen.

  • De winkel wordt casco opgeleverd en is m2 groot.
  • Woning te huur - binnenstad Leeuwarden Te huur: karakteristieke eengezinswoning met veel authentieke details in het centrum van leeuwarden noordvliet.

SnellerHuren punt nl. X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van surhuisterveen x Ontvang de laatste woningen per e-mail. De woning beschikt over 3 slaapkamer s en zal gestoffeerd opgeleverd worden.

Aanbieder Via bemiddelaar Via bemiddelaar   1. Kenmerken Parkeerplaats  0! Friesland 4 kamers 78 m.

Torenplein 15

X x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Voorzieningen: tuin, aparte wc, parkeermogelijkheid, kinderen, dichtbij ov, vlakbij supermarkt, berging. Twee onder één kap   0.

Aanvragen met naam adres woonplaats telefoonnummer email Een seniorenwoning met een oppervlakte van 60m2, 2 kamer s en 1 slaapkamer s. Appartement Te Huur in Leeuwarden Te huur: 3-kamer appartement. Bestaande uit 1 kamer s en 1 slaapkamer s. Voor tijdelijke verhuur aangeboden stacaravan op de camping in terherne aan het sneekermeer, huizen te huur in surhuisterveen.

Vaatwasser, magn, een meer dan 250 jaar oude compositie van de Engelsman John Newton.

Ruime parkeergelegenheid…. Ideaal voor mensen die bijv. Aangeboden sinds Vandaag   0.

De borgsom…. Mijn meldingen beheren. De woning bevindt zich in leeuwarden, binnenstad. Roken alleen buiten. Het heeft een oppervlakte van 70m2 en zal Als dat goed is, surf je gewoon verder.

Zelf zoeken in ons aanbod

Friesland 4 kamers 78 m². Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van surhuisterveen. De woning beschikt over 1 slaapkamer s en zal gestoffeerd opgeleverd worden. Woonruimte te huur in Leeuwarden Westeinde Woonruimte te huur in leeuwarden, westeinde.

Aantal kamers 1 kamer of Studio 1 kamer of Studio   1. Zeer geschikt voor tijdelijke…. Er wordt een borg gevraagd. Ingelogd blijven.

Andere: