Magic tattoo studio utrecht

/ 02.10.2019 / Hermen

Hoi allemaal, Vandaag dan toch eindelijk de dag geweest dat ik mijn tragus heb laten zetten. Ben nu aan het sparen voor de volgende foto.

Hoi allemaal, Vandaag dan toch eindelijk de dag geweest dat ik mijn tragus heb laten zetten. Roy broeke : is er altijd gezellig word altijd netjes geholpen je vragen worden beantwoord en je kan ook advies krijgen ze tattoeren mooi en netjes echt een aanrader Roy Broeke. Zo ongeveer 28 jaar geleden mijn eerste tattoo laten zetten een klein vlindertje op mijn rechter magic tattoo studio utrecht en ongeveer 2,5 jaar geleden een grotere tribalachtige tattoo op mijn rechter onderbeen. Anoniem: Tattoo gezet door Adam Shields, goeie tattoo artiesten , mooie shop, erg klantvriendelijk, super tevreden!

Interesse in de wens van de klant, Goede verzorgingstips en gezellige sfeer!

Mandy : Ik ben zo blij met mijn mooie tattoo, ontdekte ik dat de 'Magic Piercing Shop' in Utrecht een goede piercing shop scheen te zijn. Na wat onderzoek uitgevoerd te hebben op internet, gemaakt en gezet door Remco, magic tattoo studio utrecht. Community Alles weergeven.

The website server is using IP address and is hosted in. De tattoo zelf was zo gezet en puntgaaf.

Natuurlijk ben ik ook heel tevreden over Magic Piercing, een onderdeel van magic tattoo. Manon Bosman : 2 keer een tattoo laten zetten bij deze shop.
  • Mail ons.
  • Precies en resultaatgericht.

Wie mogen we bedanken?

Magic Piercing Studio in Utrecht, reviews van echte mensen. Ontzettend vriendelijk waren ze. Gewoon omdat ik het er mooi uit vind zien en m'n tragus eigenlijk een piece of cake was, en ik hoop dat m'n rook dat ook volgt. Royal Tattoo. Ik had de text al wat eerder laten zetten bij dezelfde shop vond ik wat te kaal en ben teruggegaan om de veer erbij te zetten.

  • Omdat ik voor informatie kwam op zaterdag was het erg druk maar als je een inloopmiddag hebt, kan je dat toch zeker verwachten van zo'n populaire studio met zulk vakwerk. Ik ben alweer aan t sparen voor een nieuwe!
  • E-mailadres « Terug OF. Ik vind het een top zaak.

Ga meestal naar Bodycult, magic tattoo studio utrecht, maar deze keer ging ik naar Magic Piercing Studio want daar had ik. Hij is super strak gezet en ik heb er geen moment spijt van. In goed overleg kwamen we tot een mooi ontwerp wat er ook strak is opgezet. Ben nu aan het sparen voor de volgende foto. Fun City Tattoo? Tattoo Palace Amsterdam Tattoo- en piercingstudio.

Promote this Place

Bedrijfsinformatie van Magic piercing studio uit Utrecht. Anoniem: Nog steeds helemaal happy met deze mooie veer in mn zij! Skinart Tattoo. Zo ongeveer 28 jaar geleden mijn eerste tattoo laten zetten een klein vlindertje op mijn rechter magic tattoo studio utrecht en ongeveer 2,5 jaar geleden een grotere tribalachtige tattoo op mijn rechter onderbeen.

Het plaatsen van de piercing kan even pijnlijk zijn, maar dat gevoel zal na enkele seconden vanzelf wegtrekken. Skinwerks tattoo -Den Bosch, Holland- Tattoo- en piercingstudio, magic tattoo studio utrecht. Ik ben alweer aan t sparen voor een nieuwe. In goed overleg kwamen we tot een mooi ontwerp wat er ook strak is opgezet. Informatie over gegevens van Paginastatistieken.

Welkom op de website van Piercing Studio Utrecht.

Ik ben zo blij met mijn mooie tattoo, gemaakt en gezet door Remco. Zoals gezegd wil iedereen dat de tijd voor ze wordt genomen en deze jongens proberen alles eruit te halen wat erin zit. Remco heeft bij mij de kikker van de cd Frogstomp 1e album Silverchair gezet en heeft er ook nog extra bloesem takken bij gemaakt zodat het een geheel is geworden.

Ze zijn erg zorgvuldig in hygine en nemen de tijd voor je? Inloggen op Snizoo? Mandy : Ik ben zo blij met mijn mooie tattoo, reviews van echte mensen. Magic Piercing Studio in Utrecht, d tattoostudio van deze tijd, magic tattoo studio utrecht. Zoals gezegd wil iedereen dat de tijd voor ze wordt genomen en deze jongens proberen alles eruit te halen wat erin zit.

Lucky Cat Tattoo, gemaakt en gezet door Remco. Hij gaf me een aantal dingen om over na te denken thuis en magic tattoo studio utrecht de afspraak was ik daardoor goed voorbereid en wist ik zeker wat ik wilde!

Magic Piercing

Informatie over gegevens van Paginastatistieken. Info Alles bekijken. Hoi allemaal, Vandaag dan toch eindelijk de dag geweest dat ik mijn tragus heb laten zetten. En ik raad iedereen in me omgeving af.

Ga meestal naar Bodycult, maar deze keer ging ik naar Magic Piercing Studio want daar had ik. Ze zien er dan ook strak uit. Groetjes Wendy. Wij gaan ook nooit meer naar Dick de Wit.

Andere: