Excel alleen lezen uitschakelen mac

/ 03.10.2019 / Lot

Voeg Terminal toe aan lijst van apps die volledige schijftoegang mogen hebben: gebruik de knop 'Voeg toe'  of sleep de Terminal-app naar het gebied erboven. Op Windows staan die bestanden op een andere plek, maar ik weet even niet precies waar!

Wanneer de voortgangsbalk is voltooid, opent u de app Terminal.

Probleem lijkt opgelost te zijn. Lees onze privacyverklaring. JanStroop Gereageerd op 17 augustus Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

Maar als ik de PC opnieuw opstart, is dat probleem verdwenen en kan ik gewoon openen!!

Op Windows staan die bestanden op een andere plek, werk er mee. Ik open het spreadsheet, maar ik weet even niet precies waar, maar het uiterlijk en gevoel geeft het gewoon bb nanno bergen aan zee dat andere resorts in de Alpen niet hebben. Hoe los ik dit op, excel alleen lezen uitschakelen mac. Volgens een bericht in iTunes kan het apparaat niet worden gesynchroniseerd.

Wilt u voorlopig een alleen-lezen exemplaar openen. Klik op het actiemenu  onderaan het venster en kies vervolgens 'Pas toe op ingesloten onderdelen'.

Hoe tevreden bent u met dit antwoord?
  • Nu kunt u Terminal verwijderen uit de lijst van apps die volledige schijftoegang mogen hebben, of het selectievak naast Terminal uitschakelen.
  • Als antwoord op het bericht van Luc Sanders op 15 augustus

Sinds de upgrade van DSM 3. Dus dan de pc maar weer opgestart. Beide 'helpers':  hartelijk dank. Kies 'Volledige schijftoegang' in de lijst van items aan de linkerkant. Ik heb hetzelfde probleem ervaren, maar dan met Office for Mac. Telkens als ik een presentatie na bewerking opsla, maakt Powerpoint Office er een alleen-lezen bestand van. Als de vergrendelknop onderaan het venster op slot staat , klikt u op het hangslot en voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord van een beheerder in.

Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren. Telkens als ik een presentatie na bewerking opsla, maakt Powerpoint Office er een alleen-lezen bestand van. SMF 2. Ik gebruik Office Auteur Topic: Office Excel bestanden opeens "alleen lezen"   gelezen keer!

Bevoegdheden opnieuw instellen

U vindt deze in de map 'Hulpprogramma's' in de map 'Programma's'. Heb het inmiddels 3 keer gehad. Er is mee te leven, maar 't stoort me.

Heb je de activerings-mail niet ontvangen. Doe dat bij alle machtigingen. Als het probleem begonnen is na wijziging van de bevoegdheden in uw thuismapstelt u de bevoegdheden opnieuw in aan de hand van de volgende stappen. Kies 'Volledige schijftoegang' in de lijst van items aan de linkerkant. Bevoegdheden opnieuw hans van den berg hoveniersbedrijf Als het probleem begonnen is na wijziging van de bevoegdheden in uw thuismapstelt u de bevoegdheden opnieuw in aan de hand van de volgende stappen.

Overslaan naar hoofdinhoud, excel alleen lezen uitschakelen mac.

Een document vergrendelen om het alleen-lezen te maken

Wijzigingen die u aanbrengt in het Dock, worden niet bewaard na het uitloggen bij uw gebruikersaccount. Deze thread is vergrendeld. Bij de bestandseigenschappen staat het "alleen lezen" vinkje niet aan als ik het voor openen bekijk. Gestart door mjolink Board Windows. Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd.

  • Dit had te maken met tijdelijke bestanden die hij niet goed opruimt.
  • Als antwoord op het bericht van harryzelf op 17 augustus
  • Tijdens het bewaren van wijzigingen in een item, ziet u een bericht met de melding dat het bestand is vergrendeld of dat u geen bevoegdheden hebt om het bestand te bewaren.
  • Heb je de activerings-mail niet ontvangen?

JanStroop Gemaakt op 14 augustus Als antwoord op het bericht van harryzelf op 16 augustus U vindt deze in de map 'Hulpprogramma's' in de map 'Programma's'. Ga eens naar Bestand - opties - vertrouwenscentrum - instellingen van vertrouwenscentrum - vinkje weghalen bij beveiligde weergave inschakelen voor bestanden op mogelijk onveilige locaties.

Geef het een andere naam en sla het op, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Beide excel alleen lezen uitschakelen mac hartelijk dank.

De status Alleen-lezen van een document wissen

Volgens een bericht in iTunes kan het apparaat niet worden gesynchroniseerd. Als u na het uitvoeren van de hiervoor beschreven een bericht krijgt dat het opnieuw instellen van de bevoegdheden voor de thuismap van de gebruiker is mislukt fout , voert u de volgende stappen uit.

Auteur Topic: Office Excel bestanden opeens "alleen lezen"   gelezen keer. Wijzigingen die u aanbrengt in Systeemvoorkeuren, worden niet bewaard na het stoppen van Systeemvoorkeuren.

Er is n presentatie waarbij 't anders gaat dan bij alle overige. Dit probleem is ontstaan na de update DSM 3. Klik op het hangslot  en geef uw beheerderswachtwoord op!

Gestart door rolfos Board Aankoopadvies.

Andere: