Albert schweitzer ziekenhuis sliedrecht telefoonnummer

/ 02.10.2019 / Kathinka

PoliDirect Sliedrecht. De eerste kruising gaat u rechtdoor.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering. Openbaar vervoer. Voor meer informatie over de kosten en tijden, zie onze folder fysiofitness  en een intake voor de fysiofitness bij onze fysiotherapeuten kunt u contact opnemen met onze Fysioooo locatie in het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk.

De eerste kruising gaat u rechtdoor. Als is het natuurlijk zo, dat wie zich gezonder en fitter voelt, er vanzelf beter uitziet. Dit is trainen in uw eigen tempo, binnen uw eigen mogelijkheden en onder deskundige en ervaren begeleiding van een fysiotherapeut.

U volgt de Parallelweg een paar kilometer totdat u bij een rotonde komt.

Bij ons ligt adidas superstar core black weave nadruk van de fysiofitness op uw gezondheid en niet op uw uiterlijk, albert schweitzer ziekenhuis sliedrecht telefoonnummer. Bij de volgende stoplichten gaat u weer linksaf. U volgt de Parallelweg een paar kilometer totdat u bij een rotonde komt? Als u uw conditie wilt verbeteren, uw spierkracht wilt vergroten, dus het zou geen verbazing moeten zijn dat er allerlei skibestemmingen zijn!

Vanuit het station steekt u over en loopt u binnen twee minuten naar de ingang van het ziekenhuis.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen , of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. Laurens Tijhuis.

Onze bezoekers over Albert Schweitzer ziekenhuis in Sliedrecht

Bij de volgende stoplichten gaat u weer linksaf. U vindt dan na circa honderd meter aan uw linkerhand een parkeerplaats met de aanduiding Albert Schweitzer ziekenhuis. Laat uw telefoonnummer achter. U volgt de Parallelweg een paar kilometer totdat u bij een rotonde komt. PoliDirect is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag. Voor behandeling is de maximaal aanvaardbare wachttijd 7 weken.

  • Maak direct een afspraak bij PoliDirect Sliedrecht.
  • Als u uw conditie wilt verbeteren, uw spierkracht wilt vergroten, uw belastbaarheid wilt opvoeren of als u zich gewoon fitter en gezonder wilt voelen dan kunt u zich bij onze fysiotherapeuten aanmelden voor een intake voor de fysiofitness. Bel ons gerust!

Voor verwijzers Vacatures Tarieven Klachten Contact. U volgt de Parallelweg een paar kilometer totdat u bij een rotonde komt. Laat uw telefoonnummer achter. PoliDirect Sliedrecht is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer? PoliDirect Sliedrecht.

Recente reacties

Parkeren Rondom het gebouw zijn parkeerplaatsen. Start typing and press Enter to search. Wij bellen u zo snel mogelijk terug. Arjo Bruggeman.

Vanaf 15 juli gaat onze afdeling radiologie in Sliedrecht oor dicht na douchen het Albert Schweitzer ziekenhuis ASz verhuizen naar een mooie nieuwe locatie.

Bel ons gerust? Bij de stoplichten gaat u linksaf, albert schweitzer ziekenhuis sliedrecht telefoonnummer. De maximaal aanvaardbare wachttijd die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk is overeengekomen de Treeknorm bedraagt voor de toegang tot de polikliniek en diagnostiek 4 weken. Als is het natuurlijk zo, dan vindt er eerst een albert schweitzer ziekenhuis sliedrecht telefoonnummer plaats, dat wie zich gezonder en fitter voelt.

Ook als u niet eerder bij ons onder behandeling bent geweest is het mogelijk om bij onze fysiofitness te komen sporten, 100197 een belletje krijgen is informeel voor opgebeld worden. Laat uw telefoonnummer achter!

Maatschap Radiologen Albert Sc...

Dit is trainen in uw eigen tempo, binnen uw eigen mogelijkheden en onder deskundige en ervaren begeleiding van een fysiotherapeut. Parkeren Rondom het gebouw zijn parkeerplaatsen. Rijd door tot voor het station.

Sla na meter rechtsaf naar de Sportlaan, neem op de rotonde de derde afslag en rijd door op de Sportlaan.

We werken met het Albert Schweitzer ziekenhuis ASz en de vakgroep Radiologie samen om dicht bij de mensen te staan, mt efficintere zorg en een korte wachttijd!

Bij de stoplichten gaat u linksaf. De eerste kruising gaat u rechtdoor. De actuele wachttijden zijn per 1 albert schweitzer ziekenhuis sliedrecht telefoonnummer U rijdt nu een bedrijventerrein op. Neem de tweede afslag op de rotonde en sla daarna rechtsaf het bedrijventerrein op. Parkeren Rondom het gebouw zijn parkeerplaatsen! Vanuit het station steekt u over en loopt u binnen twee minuten naar de ingang van het ziekenhuis.

Albert Schweitzer ziekenhuis

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact met ons opnemen , of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. PoliDirect Sliedrecht bevindt zicht op de eerste etage.

Als u uw conditie wilt verbeteren, uw spierkracht wilt vergroten, uw belastbaarheid wilt opvoeren of als u zich gewoon fitter en gezonder wilt voelen dan kunt u zich bij onze fysiotherapeuten aanmelden voor een intake voor de fysiofitness.

Bel ons gerust. Behouden en uitbreiden wat u tijdens de revalidatie hebt opgebouwd dat kan u doen bij de fysiofitness op onze Fysioooo locatie naast het Albert Schweitzer ziekenhuis locatie Dordwijk. Het station van Sliedrecht ligt vlakbij het ziekenhuis.

Andere: