Gasterij de gelegenheid hilvarenbeek nederland

/ 01.07.2019 / Yanniek

Is dit een romantisch restaurant? Jules theuns.

Datum van bezoek: maart Bezit of beheert u deze gelegenheid? Een aanrader! De bediening was attent en alert. Heerlijk gegeten en super aardige bediening. Tip:vanwege wachttijd een lekker broodje met wat smeerseltjes op tafel zetten!

Restaurants in de buurt Bekijk alle 22 restaurants in de buurt. Prima vriendelijke en behulpzame bediening. In de omgeving. Tip:vanwege wachttijd een lekker broodje met wat smeerseltjes op tafel zetten. Vorige Volgende 1 2 3.

Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Hanny Smits.
  • Lekker biefstukje met fantastische pepersaus.
  • Kleine gerechtjes.

Onze bezoekers over Gasterij De Gelegenheid in Hilvarenbeek

Het was lekker rustig om uur tot ongeveer 00 uur. Bedank BAManitab. Dat is trouwens alles in dit restaurant. Al jaren drinken we de heerlijke Latte Machiato. Gemiddeld 0. Maar nee, veel vegetarische gerechten.

  • Wij komen regelmatig bij dit restaurant, en eerlijk gezegd begrijp ik de negatieve reactie van 3 uur over 4 gangen doen niet.
  • Het kon eigenlijk niet, maar de tweede keer was nog beter. Iedereen had lekker gegeten, 4 gangenmenu zelfs wildgerechten over de bediening en de mensen in de keuken niks dan lof, nogmaals bedankt voor jullie inzet die avond.

Datum van bezoek: juli Tot de volgende keer. Wil van Doorn? Omdat het schitterend weer was rechtbank den haag agenda wij de hele avond buiten in de binnenplaats op een sfeervolle plek gezeten.

Erg goed van smaak, gasterij de gelegenheid hilvarenbeek nederland. Beoordeeld op 2 maart via mobiele applicatie Lekker carnavals menu. Niets is teveel voor ze.

Extra information

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Wij zijn gisteren met een groep mensen 10 p bij jullie komen eten. Meer informatie. De eigenaars, zij gastvrouw en hij chef-kok, zijn vriendelijk en samen

Ja Nee Weet ik niet zeker. Niemand kwam iets tekort. Souza van Limpt punten. Mevr van Schie. Afgelopen week 2x bij de Gelegenheid gegeten omdat de eerste keer geweldig goed was!.

Info restaurant Gasterij de Gelegenheid - Tilburg

Beoordeeld op 28 december via mobiele applicatie Super lekker gegeten. Het is ons favoriete restaurant. S'middags geluncht en s 'avonds gedineerd, beide keren zeer lekker gegeten.

  • Wat een restaurant ze weten het verschil niet eens tussen een omelet en een uitsmijter.
  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
  • Beoordeeld op 28 december via mobiele applicatie Super lekker gegeten.
  • Heerlijk gegeten en super aardige bediening.

Beoordeeld op 1 april Uitstekende prijs-kwaliteit in een gezellig restaurant. Heel goed We deden 3 uur over een gasterij de gelegenheid hilvarenbeek nederland gangenmenu.

Mooi opgemaakt op bordjes. Wil van Doorn. Nee mensen laat zo'n restaurant links liggen en ga ergens anders. Heerlijk gegeten met een bediening die de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan?

Openingstijden

Aandachtspunt; geef passende groente bij hoofdgerecht, geen bloemkool en sla bij hertenbiefstuk, bloemkool en sla waren wel lekker maar niet de perfecte combinatie.

Zeker de moeite waard om hier binnen te lopen aangezien de uitstraling buiten niet weergeeft dat het binnen goed toeven is. Erg goed van smaak.

Gasterij De Gelegenheid, Hilvarenbeek. Bedank bertb. Wij komen regelmatig bij dit restaurant, en eerlijk gezegd begrijp ik de negatieve reactie van 3 uur over 4 gangen doen niet.

Andere: