De vier meren hoofddorp parkeren

/ 26.08.2019 / Harold

Beoordeeld op 11 juli Gezellig winkelcentrum. Alle fietsenstallingen zijn gratis.

Gemiddeld 6 miljoen bezoekers per jaar. Datum van activiteit: april Schrijf een beoordeling. De grote supermarkten geven op vertoon van je parkeerkaartje korting op het eerste uur parkeren.

Beoordelingen Deze instellingen zijn enkel geldig voor de browser waarin je de instellingen doet. Waardering van reizigers.

Bent u slecht ter been of heeft u meer ruimte nodig in verband met kleine kinderen. Bedank OceanShark. Bedank Vleesje. Datum van activiteit: augustus Het winkelcentrum heeft veel te bieden. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Profiel Lid worden. Beoordeeld op 11 juli Veel verschillende winkels. Alle talen. Datum van activiteit: juli Kortom ideaal voor je dagelijkse boodschappen of individuele aankopen. Fiets Komt u op de fiets naar winkelcentrum Hoofddorp?

Het winkelcentrum heeft veel te bieden. Wij komen hier graag? Uitstekend Groot overdekt winkelcentrum. Stel Thijs een vraag over Winkelcentrum Viermeren. Stel Family2love een vraag over Winkelcentrum Viermeren.

Bekijk het overzicht

Fiets Komt u op de fiets naar winkelcentrum Hoofddorp? Het wordt steeds leuker in dit centrum. Bedank Thijs Beoordeeld op 3 mei Alles is aanwezig!

Ook een hapje en een drankje is in voldoende mate aanwezig. Het winkelcentrum heeft veel te bieden. Het is een mooi groot winkelcentrum, niet helemaal overdekt. Beoordeeld op 11 juli Veel verschillende winkels. Bekijk hieronder de plattegrond van winkelcentrum Hoofddorp Vier Meren en vind jouw favoriete winkels.

Prijsinformatie

Daarnaast biedt deze parkeergarage 4 parkeerplaatsen met gratis laadpalen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Stel Family2love een vraag over Winkelcentrum Viermeren. Alle winkels die ik zoek zijn

Beoordeling van Winkelcentrum Viermeren. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Bedank Joopendoorben Bedank YvonnevL TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Uitstekend. Gemiddeld Home Praktische de vier meren hoofddorp parkeren. Maar ook uitgebreide horeca en theater in de buurt of bioscoop.

Adres Parkeergarage De Vier Meren Hoofddorp

ZieĀ  www. Plattegrond Vier Meren. Alle talen. Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief boordevol nieuws, events en informatie over de winkeliers van Vier Meren in Hoofddorp.

Dan vind je bij de entrees van het winkelcentrum een aantal fietsenstallingen waar je gratis gebruik van kunt maken. Bij bezoek aan deze websiteĀ  eigendom van Wereldhave N. Bij 'Cookie voorkeuren aanpassen' kun je kiezen welk type cookies je accepteert.

Andere: