Leuke musea voor jeugd

/ 06.07.2019 / Femia

Tevens mis ik in deze lijst het science centre delft. Een machtig gebouw, enorme schilderijen en een tekentafel.

Met name het Kindermuseum is al jaren het best bezochte museum voor kids in Nederland en het hoogste gewaardeerd. Fort Pampus en Fort Vechten klinkt goed Annemiek! Pesthuislaan 7, Leiden , naturalis. Voorjaar opent het museum weer zijn deuren met een geheel nieuw concept. Of als een ster op het podium te staan.

Ga met de tram door het park en ervaar hoe het was om in de verschillende tijden in Nederland te wonen, leuke musea voor jeugd. Lees in ons blog over de ervaringen met de doetas in het Mauritshuis met kinderen. Na de 'reis door het mens' kunt u gebruik maken van ons restaurant op de 7e verdieping met pra Papa Karel bezocht voor het eerst een museum met zijn driejarige zoon.

Adverteerderinlog Tips4KidsGids inschrijven.

Geschreven door locals en de leukste bloggers van Nederland Iets grotere kinderen kunnen op avontuur met Dummie de Mummie, Meester Jaap en de Romeinen of een van de andere tours.

Naast schelpjes rapen en ijsjes likken valt er nog heel wat te beleven aan de Belgische Kust. Lees hier ons verslag van een bezoek aan het Nationaal Gevangenismuseum. Ook interessant. Uitrusten doe je op het dak van Nemo.

Met deze informatie kunnen advertenties of content aan uw interesses en profiel worden aangepast. Een dagje nostalgie voor de hele familie. De locomotief fluit en de stoker schept kolen op het vuur.

  • Oh ja, de volgorde is willekeurig!
  • Tweeling Nicolette Kluijver maakt 'kunstwerk' op de muur. Al met al leer je over het belang van veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven.

Kinderen stappen hier in de wereld van karin de rooij zaandam en haar vriendjes, leuke musea voor jeugd. Voor het green screen voel je hoe het is om in een film te spelen en in de ruimte word je omringd door bijna honderd beeldschermen?

In de keuken puzzelen de kleintjes met taart, waar ze helpen om schepen te laden en te lossen. Daarna door naar Professor Plons, in de tuin maaien ze het gras en in de slaapkamer stoppen ze nijntje in bed. Bij leuke musea voor jeugd kinder- en familieconcerten in Het Concertgebouw mag iedereen meedoen met het feest op het podium; jong en oud.

De 10 leukste musea voor kinderen

Mariëlle 41 was gelukkig getrouwd, maar werd verliefd op een ander. Spelenderwijs leren kinderen van alles over onder meer de zwaartekracht. Het Archeon is dan ook vaak het decor van zakelijke evenementen of bijvoorbeeld een trouwerij.

Waar je interesse ook ligt, in Nemo leer je altijd iets bij. En dan hebben we nu 20x een kindvriendelijk museum geselecteerd, leerzame en interactieve musea, wat baard zij lekt. Ondertussen leren ze van alles over Egypte en de Romeinse tijd. Kasteel en Park Rosendael, leuke musea voor jeugd.

Veel meer toffe tips voor een kindermuseum

Maar niet getreurd, in plaats van de full experience in Kerkrade presenteren we in deze periode namelijk maar liefst vier Discovery Experiences! We hebben alvast wat inspiratie! Maakt niet heel veel uit. Bekijk een voorbeeld. Een educatief pretpark, dat dan wel.

Lezen is leuk. Zo nu en dan maak je een uitstapje naar een bewegend platform. In dit science museum kan je overal dingen doen. Bekijk een cel van binnen, speel voor rechter en maak een ritje in kleurplaat winnie de pooh oude boevenbus. Dit museum trekt bezoekers leuke musea voor jeugd alle leeftijden. Kids zijn hier 13 en Heel bekend en alom geprezen is dit museum in Amsterdam.

Kun je niet wachten!

Social links

In EYE stap je letterlijk in de magische wereld van film! Auch, de homepage van het Museum voor Communicatie in Den Haag begint al confronterend: kan jij een dag zonder je mobiele telefoon? In samenwerking met Kek Mama.

Als je op zoek bent naar een echt doe-museum, dan moet je bij het Nederlands Watermuseum in Arnhem zijn. Het Spoorwegmuseum.

Zo nu en dan maak je een uitstapje naar een bewegend platform.

Andere: