Hotel van der valk zwolle reviews

/ 03.10.2019 / Kitty

Foutmelding: Voer een geldig e-mailadres in. Heerlijk ontbijt met een mooie kamer. Hotel Bilderberg Grand Hotel Wientjes.

Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Van der Valk Zwolle zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Zeker de moeite waard Juline ,  Ook de wellness zone was geweldig netjes schoon en verzorgt. Other Het bad is ook heeft ook een prima grootte.

Maar je hebt er in ieder geval geen last van. Het ontbijtbuffet is helemaal fantastisch.

Alcudia Garden. Helicopteren de ruimte. Sign in now. Wij hadden de mindervalide kamer geboekt en deze was in alle opzichten fantastisch. Prachtige grote en rustige kamer! Nederland Overijssel Steenwijk - De Bult.

De Librije. De grote spiegel in de kamer was vreselijk stoffig, de rest van de kamer was schoon.

An overview

Heerlijk gebakken eitje, goede koffie en alles intuitief cindbaar en voldoende aanwezig Verbleven in juni Laagste prijzen voor je verblijf. Toon het hotel. Wastafel was nog vrij vies. Languages spoken English Dutch. De keuken is prima en dat is in de meeste nieuwe vdV vestigingen Uitzicht op water en snelweg heeft echt ook wat.

Van der Valk heeft het vak zeer goed onder de knie.

  • Super vriendelijk personeel.
  • Wij vergoeden het verschil! Het aanbod overtrof onze verwachting.

De bedden waren PRIMA en de overige voorzieningen zoals de sportzaal en de sauna waren heel goed in staat en vooral netjes. De rol van Booking. Rustige kamer Verbleven in februari All Ook zonder hotelverblijf een aanrader.

Fantastisch

De stoelen zitten niet lekker. Prima hotel op uitstekende locatie! Excellent 6 reviews 8. Please check the individual room capacity for more details.

Alle content dient echt en door de gast zelf geschreven te zijn. Ook de wellness zone was geweldig netjes schoon en verzorgt. Van alles voorzien. Is zeker een aanrader. Antwoord van montael.

Hoe werkt het?

Niets te klagen. Ontbijt was zeer lekker en uitgebreid. Kunuku Aqua Resort. Respecteer de privacy van anderen.

Excellent reviews 8, hotel van der valk zwolle reviews. Live en cooking het prima ontbijt en de vriendelijke bediening. Luxe ontspanning Daniella Hoornsman ,  Ondanks dat de ventilator uit staat maakt de aico geluid. Egesche Zee. Het eten is er ook zeer lekker. Compare to other recommended properties View these properties on map.

Top personeel Verbleven in juni Restaurants in de buurt. De wifi kon ik niet gebruiken met Terugbetalen studieschuld nieuwe regels via mijn laptop.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Dus alles voor een goed verblijf. Echt een geweldig hotel, het lijkt net nieuw, alles is prachtig verzorgd en doet luxe aan. Grand Park Lara. Er was een vieze geur als ik de kamer binnen kwam -.

Zoveel keuze, ik heb mosselen gegeten en ze waren zeer lekker - Ruime parking en gratis - Verbleven in augustus. We zijn samen een nacht naar Zwolle geweest. Er was brief schrijven duits voorbeeld vieze geur als ik de kamer binnen kwam - De kamers waren mooi en spatieus- Goed matras - Zeer goed restaurant, alles lekker vers.

Andere: