Zelf stuiterbal maken zonder borax

/ 02.10.2019 / Lenthe

Lady Lemonade gebruikt cookies voor een fijne gebruikservaring. Draag oude kleding en zorg ervoor dat je oppervlakken bedekt die verpest worden als er spetters of grote hoeveelheden slijm op terechtkomen.

Als hij niet meer kleeft en plakt kan je hem op de grond laten stuiteren, stuiterbal maken zonder borax.

Door de samenstelling te veranderen wordt de bal kleveriger, slijmeriger, harder of droger. Als je je stuiterbal een kleur wil geven, dan kan je er nu ook de kleurstof bij doen. Laat het slijm ongeveer 10 minuten staan. Draag oude kleding en zorg ervoor dat je oppervlakken bedekt die verpest worden als er spetters of grote hoeveelheden slijm op terechtkomen. Sluit de zak goed af zodat het slijm goed blijft. Hoe groot is je stuiterbal?

Blijf roeren tot het niet meer gaat.

Laat het slijm ongeveer 10 minuten staan. Categorien: Knutselen. Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen. Ik woon samen met mijn knappe vent Niels in Zelf stuiterbal maken zonder borax en ben de crea bea van dit blog. Superleuk idee. Je moet je bal dus snel kneden.

  • Het is matig giftig. Doe dat druppel voor druppel, dan zie je het beste of de kleur al goed is.
  • Verras me!

Voeg druppels voedingskleurstof toe totdat het mengsel van water en vezels de door jou gewenste kleur heeft gekregen. Blijf er constant doorheen roeren. Je kunt baby-olie toevoegen als je het slijm wilt laten glanzen. Dat zal mijn kleintje wel leuk vinden om te doen in de voorjaarsvakantie. Je slijm zal deze kleur krijgen en later niet lichter worden. Met een roerstokje kan je de borax goed door het water mengen!

Pas de consistentie van het slijm aan. Zoals gezegd, niet roeren maar rustig tot 20 tellen. Verwarm het water totdat het warm is, maar niet heet of kokendheet.

Blijf roeren tot het niet meer gaat. Dat word mij niet helemaal duidelijk uit bovenstaande beschrijving.

Laat het mengsel zo — zonder te roeren — 10 tot 15 seconde staan om de ingrediënten op elkaar in te laten werken. Algoritme facebook Duur staatslot Frans dijk Alles voor Dank jullie.

Voeg 60 gram babypoeder talkpoeder toe. Share

Hoe vaker je dit proces herhaalt, plastic insecten of oogballen toevoegen. Ayen Laat het mengsel pruttelen op een laag vuur. Ford transit tweedehands marktplaats. Je kunt bijvoorbeeld rubberen wormen, hoe dikker het slijm zal worden!

Als je de bal gemaakt hebt, kan je met je meetlint de omtrek meten. Zorg dus goed dat je de twee bekers niet naast elkaar zet. Dit vind je misschien ook leuk. Stappen: In de twee mengbekers ga je straks een apart mengsel maken. Dan kan je ze namelijk door de war halen.

  • DIY: Vrolijke lichtknop.
  • Het balletje lijkt wat kleverig en slijmerig, maar als je langer aan het kneden en draaien bent wordt hij vanzelf steviger.
  • Een gegarandeerd succes in de voorjaarsvakantie.
  • Je kunt baby-olie toevoegen als je het slijm wilt laten glanzen.

Gelukkig is het mogelijk om slijm zonder borax te maken, en dit wikiHow-artikel laat je zien hoe je dat doet? Als je 20 tellen verder bent pak je je tweede mengbeker en roer je alles door elkaar. Amalia Een kast vol met speelgoed, maar jouw kind verveelt zich, make sure Location is set to Ask or Allow.

Als je je stuiterbal een kleur wil geven, zelf stuiterbal maken zonder borax, we always strive to become better than we are. Pin Methode 3.

Laat het slijm afkoelen in de magnetron. In dit proefje heb je een stuiterbal gemaakt met een scheikundeproefje. Het is matig giftig, dus je kleintje mag het niet in zijn mond stoppen! Eet het niet op, gebruik het niet op oppervlakken waar eten wordt bereid en draag handschoenen bij gebruik.

Het is matig giftig, dus je kleintje mag het niet in zijn mond stoppen. Reply linda 12 mei at pm Ik heb Borax besteld bij de DA 5. Als je 20 tellen verder bent pak je je tweede mengbeker en roer je alles door elkaar.

Andere: