Uitgaande mailserver kpn mobiel iphone

/ 04.10.2019 / Giancarlo

Ik heb zelf een Vodafone account - dacht dat het daar misschien mee te maken had - maar jij hebt het dus ook al met T-Mobile. Zouden er toch legio moeten zijn met een iphone via tmobile met een kpn acoount?

Iemand enig idee waar ik de fout in ga en wat er verandert moet worden aan de instellingen? Excuus voor reactie , maar snap niet dat er niemand is die je ff helpt. Kan wel wat hulp gebruiken, iemand ervaring met een KPN mail account??? Hebben sie germens ook nog een ander mail alternatief? Markeer forums als gelezen. Ik ben overigens wel een beginner, maar aan wie ik het tot nu toe heb gevraagd, niemand weet het.

Maar moet zeggen dat mijn kennis hier ook helaas wel een beetje ophoud. Komt in 6 jaar iPhone gebruik af en toe voor bij mij. Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Laatst gewijzigd door mireille; om Server inkomende post; hostnaam;pop.

Sinds een paar dagen heb ik nieuwe iPhone. Verder vroeg ik me af of jullie ook allemaal een abonnement hebben dat niet via T-Mobile loopt. Daarop kan ik wel ontvangen.

Stappenplan iPhone KPN

Hij geeft als error aan : verbinding met de server pop. Sinds een paar dagen heb ik nieuwe iPhone. Heb meerdere malen account verwijderd en met de KPN hulp iPhone 6 weer geïnstalleerd. Geregistreerd: Feb Locatie: Veluwe Berichten: 1.

Ik heb en KPN mailaccount wat ik Gaat in principe helemaal ok.

Dan geeft hij de foutmelding dat hoe oud is sinterklaas niet wordt ondersteund. Dat mag hij dus niet doen via zijn normale mail. Daarop kan ik wel ontvangen. Gaat in principe helemaal ok.

Mireille Laatst gewijzigd door mireille; om Kijk maar even bij de instellingen. Het iCulture uitgaande mailserver kpn mobiel iphone is onderdeel van iCulture. Ik heb de volgende instellingen ingevoerd; Bij pop accountgegevens heb ik mijn emailadres van hetnet.

E-mail instellen telefoon & tablet

Hebben sie germens ook nog een ander mail alternatief? Trackbacks are Aan. Ontvangen werkt, versturen nog niet. Vervolgens gaven ze me het nummer van het callcenter van Apple.

Jacqueline Ruijgrok. Wanneer ik onderweg ben dan ontvang ik geen emails. Hebben sie germens ook nog een ander mail alternatief. Ik heb de volgende instellingen ingevoerd; Bij pop accountgegevens heb ik mijn emailadres van hetnet.

Forum Rules. Zouden er toch legio moeten zijn met een iphone via tmobile met een kpn acoount.

Mij onthouden? En toch aardig om te weten dat het blijkbaar een bestaand probleem is. Maar dien ik voor de mail iets specifieks aan te vinken ofzo?

Trackbacks are Aan. Ik sync met nieuwe imac. Ik probeer uitgaande mailserver kpn mobiel iphone een oplossing te vinden en het werkt nog niet. Alvast bedankt voor jullie hulp. En geen POP3. Dus jans planet. Tx XIII, dat was 1 van de clou's inderdaad. Hoi Ik heb hetzelfde probleem, dus ik hoop snel op een antwoord, waardoor het lijkt 3D en reler op de pagina! APN etc? KPN Mail instellen op Iphone.

Vraag en antwoord

Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Daarop kan ik wel ontvangen. Helaas mag ik geen wachtwoord en gebruikers naam invullen bij de uitgaande smtp server. Als ik bij mijn Imac zit dan werkt het prima.

Ik probeer echt een oplossing te vinden en het werkt nog niet. Hopelijk tot horens! Ik heb mijn ssl uitstaan, verder zijn mijn instellingen hetzelfde als die van jou. De reacties die je krijgt wil je graag als bruikbaar zien.

Andere: