Riviera maison suiker en melk glas

/ 27.07.2019 / Gelske

Verzenden alleen via postnl. Kijk ook even bij mijn andere advertenties. Met leuke teksten voor een sfeervolle presentatie op tafel.

Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Nieuw Ophalen. Set van melk- en suikerpak van porselein. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Aangeboden sinds Vandaag   0. Zo goed als nieuw Ophalen.

Nog geen account. Nog geen account. Nieuw in doos. Zie ook mijn andere rm advertenties. Maat melkpak: breedte 7 cm hoogte 11 cm lengte 9 cm….

Altijd voor de sier in de kast gestaan dus nog helemaal netjes!
  • Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw   9.
  • Suiker en melk set van Lifestyle ,ook Rivièra maison spullen Mooie suiker en melk set van lifestyle.

Meer weten over?

Melk en suiker potjes van Rivièra Maison Leuk setje van rivièra maison, suiker en melk kannetje incl dienblad van rivièra maison wordt hier niet gebruikt voorkeur voor ophalen, Kijk ook bij mijn Wij voeren het project geheel naar uw wensen uit.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wordt verkocht Eenvoudig in het gebruik en uitermate stijlvol voor op tafel of in de keuken.

  • Voor de sier in de kast gestaan. Niet gevonden wat je zocht?
  • Nieuw in doos. Net als een melk en room pot, om de koffie, thee en andere bijzondere dranken voortaan op een heel stijlvolle manier in te schenken.

Riviera maison suiker en melk glas Riviera maison suiker en melk glas. Gewoon bij u thuis, met de authentieke materialen van Rivira Maison. Zowel op nieuwe en Altijd een ruim assortiment in nieuwe…. Maat melkpak: breedte 7 cm hoogte 11 cm lengte 9 cm….

Verzenden alleen via postnl. Riviera Maison suiker en melk setje Suiker en melk setje van riviera maison.

Productbeschrijving

Over de inhoud is geen twijfel mogelijk. Tweede kans leuk voor thuis. Zo goed als nieuw Ophalen. Melk kan van Rivièra maison Een melk kan van rivièra maison, gebroken wit en zonder beschadigingen.

Gebruikt   0. Zo goed als nieuw Ophalen. Bod is excl verzendkosten 6, Verwante zoektermen:. Met een handige dispenser of op de traditionele wijze om daar zelf de schepjes suiker uit te halen. Altijd de beste materialen in een mooi design.

Riviera maison suiker en melk setje Riviera maison suiker en melk setje. Riviera Maison glazen melk en suiker pot Het glaswerk is niet perfect afgewerkt zoals alles van riviera dat niet is, zie foto. Met een leuke tekst en in een authentiek ontwerp, zoals u dat van onze mooie producten gewend bent.

Dit waren alle 28 advertenties? Voor op tafel en in de keuken, afgestemd op de andere accessoires die u heeft staan. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Riviera Maison suiker en melk setje Suiker en melk riviera maison suiker en melk glas van riviera maison.

Set van melk- en suikerpak van porselein. Over de inhoud is geen twijfel mogelijk. Met leuke teksten voor een sfeervolle presentatie op tafel.

Riviera maison melk en suiker Melk en suiker potje in 1 van riviera maison in goede staat. Ook telefonisch bereikbaar! Rivièra maison suiker en melk kannetje Rivièra maison suiker en melk kannetje is nieuw prijs van 8,95 per stuk staat er nog op.

Gewoon bij u thuis, met de authentieke materialen van Rivira Maison. Zo goed als nieuw Ophalen? Een week   5. Doe een goed bod of stuur een mailtje.

Andere: