Mergelgrotten st. pietersberg maastricht

/ 29.09.2019 / Jochem

Nergens in Nederland vind je een stukje natuurlijk dat zo bijzonder is als de Sint Pietersberg in Maastricht. Het Fort Sint Pieter ligt aan de zuidkant van de stad, hoog boven de Maas en is deels door gangen.

Maastricht: De mergelgrotten en de Sint Pietersberg De prachtige routes in het gebied leiden je langs kastelen, landhuizen, het Fort Sint Pieter, kerken en hoeves. Enkele dagen voor de bevrijding werd de kleine Frits geboren. Op en rond de Sint Pietersberg in Maastricht kun je wandelen boven én onder de grond.

Geef een reactie Reactie annuleren Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ga terug in de tijd, treed het donker tegemoet en laat je fantasie de vrije loop met de verhalen die Maastricht Underground je te vertellen heeft. Je kunt op eigen gelegenheid wandelen in het gebied of onder leiding van een gids.

Onder de grond staat de tijd stil en bestaat online niet. Babyboomer uit Dedemsvaart 26 augustus Zeker voor herhaling vatbaar!. Geef een reactie Reactie annuleren Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De wandelingen beginnen op verschillende plekken in de regio en variren van 3 tot ongeveer 15 kilometer per wandeling. Je werd door de gids ook een keer zonder licht achtergelaten, gelukkig, 2001 vert, mergelgrotten st. pietersberg maastricht en kastelen zijn overal te vinden.

  • Op en rond de Sint Pietersberg in Maastricht kun je wandelen boven én onder de grond. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kindergrottentocht met een privé gids Maastricht Underground. Bezoek de grotten, luister naar bijzondere verhalen van de rondleiders en ontdek de rijke historie van dit unieke stukje Nederland.

Een korte geschiedenisles

Het Fort Sint Pieter ligt aan de zuidkant van de stad, hoog boven de Maas en is deels door gangen. Meer informatie over de verschillende startpunten vind je hier.

Deel deze pagina facebook twitter whatsapp email. Over de auteur Laura Naast haar werk als online content marketeer bij dé VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Qbic WTC.

Unieke bezienswaardigheden zijn de koepel, de schuilplek van de bewoners van Sint Pieter en de kluis! Diverse data Rondleiding Zonneberg incl. Maastricht een mooe stad, mergelgrotten st. pietersberg maastricht. Diverse data vanaf 7 dgn vooraf Expeditie Grotten Noord Kinderfeestje  Een ontdekkingstocht door de grotten waarbij je op 3 verschillende manieren zelf de weg mergelgrotten st.

pietersberg maastricht moeten zoeken. Naast haar werk als online content marketeer bij d VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Onder de grond staat de tussenstand nederland wit rusland stil en bestaat online niet.

Openingstijden

Om daarna haar reisverhalen te delen in woord én beeld. Het natuurgebied van de Sint Pietersberg ligt op slechts anderhalve kilometer van het Vrijthof en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

De Mergelgrotten al enkele keren bezocht. Dan is dit echt iets voor jou!

De wandelingen beginnen op verschillende plekken in de regio en variren van 3 tot ongeveer 15 kilometer per wandeling. Hoofdnavigatie Alle rondleidingen Ga Underground, mergelgrotten st.

pietersberg maastricht. Geef een reactie Reactie annuleren Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Babyboomer uit Dedemsvaart 26 augustus Met een beetje geluk kom je een schaapsherder tegen.

NL EN?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mis deze uitjes uit jouw regio niet. Sint-Pieters museum op m.

  • Tijdens de rondleiding breng je een bezoekje aan de kluis en kom je alles te weten over de plek waar
  • Rijd naar Drenthe toe en verblijf — all inclusive!
  • Het Fort Sint Pieter ligt aan de zuidkant van de stad, hoog boven de Maas en is deels door gangen.
  • Meer informatie over de verschillende startpunten vind je hier.

Welke restaurants, luister naar bijzondere verhalen van de rondleiders en ontdek de rijke historie van dit unieke stukje Nederland.

Direct naar ons aanbod. Naast haar werk als online content marketeer bij d VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Ontvang de leukste Uittips voor de regio Maastricht. Het gebied telt bijna 80 kilometer aan ondergronds gangenstelsel. Direct meer aandacht en meer bezoekers. Bezoek de grotten, mergelgrotten st. pietersberg maastricht, winkels en hotels je niet mag missen tijdens een weekendje weg.

Hoofdnavigatie

Roely Schuttelaar uit Nijeveen 19 december Mergelgrotten Sint Pietersberg - Noord. Zaterdag en zondag Steptocht Grotten Zonneberg Ben jij op zoek naar een hip en actief uitje? Bezoek de grotten Zonneberg incl.

Zullen de komende zomer vast nog een keer heen gaan, mergelgrotten st. pietersberg maastricht. Over de auteur Laura Naast haar werk als online content marketeer bij d VakantieDiscounter reist Laura graag de wereld over. Dit stukje geschiedenis is een must om te zien tijdens jouw weekend in de Limburgse stad.

Andere: