High tea residence rhenen

/ 28.09.2019 / Wouter-Jan

Deze website gebruikt cookies Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Snel en eenvoudig te vinden, ruime parkeergelegenheid inclusief fietsoplaadpunten!

All Rights Reserved. Kon en mocht dus niet van de patron volgens de ober??!! Restaurant LEF. Gisteravond weer genoten in De Rotisserie. Niet-noodzakelijke Niet-noodzakelijke. Wij hebben onze trouwdag bij de Residence gevierd begin februari van dit jaar en het was top! Ons restaurant is zeven dagen per week vanaf

Gezellige entourage, het high tea residence rhenen ook niet voor niet goed uit de bus gekomen tijdens de restaurantweek. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Koetshuiszaal 2 is een sfeervolle zaal met een eigen terras. Eastern Plaza! Dit restaurant verdient een eervolle vermelding, hartelijke bediening met verstand van zaken en heerlijk eten complimenten aan de kok?

Bedankt voor de geweldige avond. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Stel hansg een vraag over Residence Rhenen.
  • Vrijdag 2 oktober zijn wij gaan dineren bij Restaurant de Rotisserie.
  • Het eten overtrof onze stoutse verwachtingen. U en uw gasten worden ontvangen met een feestelijk welkomstcocktail inbegrepen in de prijs van de High Tea.

Hoe was jouw ervaring?

Certificaat van uitmuntendheid. Ga zo door!! Echt een aanrader voor als je een avondje wil genieten! Parkeren Op locatie. De bavarois van kastanje en het ambachtelijk ijs waren heerlijk.

We hebben lekker gegeten, plateau rotisserie vinden wij een echte aanrader. Klasse restaurant. Koetshuiszaal 2 is een sfeervolle zaal met een eigen terras. Fantastische avond gehad.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Mooie omgeving, goede ongedwongen sfeer, high tea residence rhenen.

High Tea in Restaurant de Rotisserie

Gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland en toch slechts op tien autominuten van de snelweg A Ik kom hier al jaren voor een zalenlunch of diner. Ook nu viel het helaas weer tegen. Frans Elst ut.

Wij gaan wekelijks uit eten en begrijpen daarom goed waarom dit restaurant gewaardeerd wordt. Nadat wij in onze huwelijksnacht hier hebben doorgebracht, was de kwaliteit ons op gevallen. Dit was een high tea residence rhenen geslaagde en smakelijke avond. Gisteren met vrienden wederom op herhaling geweest voor het trilogie-menu.

Mooie locatie, super vriendelijk personeel en heerlijk eten.

Grote plaatsen met restaurants

Bij de rekening bleek dat er twee keer te veel drank werd gerekend. Een betere akoestiek zou heel fijn zijn. Perfect gedineerd op het terras van de roti in deze rustieke omgeving.

Dit was een zeer geslaagde en smakelijke avond. Dit eigentijdse restaurant heeft een prachtige open keuken, portionering en opmaak van het bord waren van een hoge kwaliteit. De oude orangerie is een gezellige plek om rustig te eten. Uw gasten kiezen zelf voor een glas wijn of een speciaal bier naar keuze. Ook op een drukke zaterdagavond hebben de personeelsleden de tijd voor vakkundig advies, high tea residence rhenen.

Heerlijke lokatie voor een mooie zomeravond. De smaak, waar de gerechten onder toeziend oog van de gasten worden bereid.

Tweede Kerstdag diner was een teleurstelling. Al vaker ondanks div. Henk van Vlastuin. En de rekening klopte ook nog niet, tenzij 2 glaasjes water uit de kraan tien euro per stuk kosten.

Dit restaurant verdient een eervolle vermelding, het is ook niet voor niet goed uit de bus gekomen tijdens de restaurantweek. The dishes were beautifully presented, every component was explained and the taste was perfection.

In alle rust kun je hier avondvullend dineren.

Andere: