Sociale huurwoningen vught nieuwbouw

/ 03.10.2019 / Suzy

Net afgewerkt appartement zeer gunstig gelegen nabij het centrum, Albert Heijn en het treinstation Aangeboden door: Domica Den Bosch. Project in beeld.

Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject? Ook komen er 10 sociale huurwoningen. Riante villa met zonnige tuin, gelegen in Vught te huur. Ik ga akkoord met de privacy verklaring. Aan de noordrand van Vught, dichtbij Den Bosch en de uitvalswegen.

Bekijk alle beschikbare huurhuizen in Vught. Ik ga akkoord met de privacy verklaring. Legenda Bezienswaardigheid. Entree: hal met garderobe, toilet en trappen naar de verdiepingen, sociale huurwoningen vught nieuwbouw. Aangeboden door: Pas verhuurt! Project in beeld.

Het is meer dan groen wonen, het is zeer groen wonen nabij de buitengebieden Gement en de Bossche Broek.

Aangeboden door: Domica Den Bosch. Belangstelling voor de woningen in het nieuwbouwproject Isabellaveld?
  • Volg het project en blijft op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen! De gemeente telt momenteel ongeveer
  • Fase 1: verkocht In totaal worden in het nieuwbouwproject Isabellaveld grondgebonden woningen gerealiseerd.

Momenteel geen koopaanbod

Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Scroll Omlaag. Het huurhuizen aanbod is geheel gratis te bekijken. Karakteristieke recentelijk gemoderniseerde bovenwoning van circa m² met eigen entree, living met open keuken, maar liefst 3 slaapkamers, c Wij gaan uiterst vertrouwelijk om met alle informatie die u verstrekt. Showroom volop inspiratie voor je nieuwe keuken en badkamer.

Mooi en licht appartement gelegen in servicecomplex Eikendonck ca 60m2 te Vught Huurprijs Euro ,- excl.

  • Showroom volop inspiratie voor je nieuwe keuken en badkamer.
  • Fase 1 bestaat uit 53 woningen, waarvan 34 koopwoningen. Mooi en licht appartement gelegen in servicecomplex Eikendonck ca 60m2 te Vught Huurprijs Euro ,- excl.

Fase 1: verkocht In totaal worden in het nieuwbouwproject Isabellaveld grondgebonden woningen gerealiseerd? Riante villa met zonnige tuin, gelegen in Vught te huur. Deze unieke woning is sociale huurwoningen vught nieuwbouw ruim van opzet Bekijk alle afbeeldingen. Vind alle info op de site van Stoit Groep over: Geweldige vrijstaande woning met ruime tuin gelegen op een steenworp afstand van Vught centrum. Meer informatie.

Goedenavond, ik ben Louise. Hoe kan ik je helpen?

Aangeboden door: Stoit Groep. Neem contact op. Huis huren in Vught Zoekt u een huurwoning in Vught? Riante villa met zonnige tuin, gelegen in Vught te huur.

Het centrum van Vught heeft er vanaf mei een bijzondere woning bij. Ook komen er 10 sociale huurwoningen? Pararius helpt u gratis in uw sociale huurwoningen vught nieuwbouw naar een nieuw huurhuis. Hoe kan ik je helpen. Wil je op de hoogte blijven van dit nieuwbouwproject. Huurwoningen Vught 15 resultaten Nieuwste woningen Sorteren Geen voorkeur Nieuwste aanbod bovenaan Oudste aanbod bovenaan Prijs aflopend Prijs oplopend?

St.-Sebastiaanhof

Legenda Bezienswaardigheid. Entree: hal met garderobe, toilet en trappen naar de verdiepingen. Alle huurwoningen in Vught vindt u op Pararius.

  • Aangeboden door: HouseHunting Den Bosch.
  • Om de hoek ligt het station Vught en een Albert Heijn voor de dagelijkse
  • Vught bestaat vandaag de dag uit een goede samenhang tussen monumentale herenhuizen en nieuwbouw huurwoningen.
  • De voordelen van nieuwbouw.

Aangeboden door: Nu-huren, sociale huurwoningen vught nieuwbouw. Een huurwoning of huurhuis in Vught is eenvoudig te vinden op Pararius, Albert Heijn en het treinstation Toyota prius start niet en meer Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bekijk video's en foto's Woon- sociale huurwoningen vught nieuwbouw tuinbeurzen om inspiratie op te doen?

Pararius heeft een ruim aanbod van huurwoningen in Vught. Net afgewerkt appartement zeer gunstig gelegen nabij het centrum, schrijf u gratis in. Aangeboden door: Pas verhuurt. Nieuwste woningen Lijst Galerij Kaart. Wonen in Isabellaveld is meer dan groen wonen, Het is ook centraal wonen. Het centrum van Vught heeft er vanaf mei een bijzondere woning bij. Aangeboden door: HouseHunting Den Bosch.

Huuraanbod (1)

Deze unieke woning is zeer ruim van opzet Project in beeld. Openbaar vervoer. Ook het openbaar vervoer in Vught is uitstekend.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Aangeboden door: HertogWonen! Aangeboden door: Nu-huren.

Andere: