Lamp ophangen aan gipsplaten plafond

/ 02.10.2019 / Gustavo

Pagina 1 van 1. Klusadvies: 3 lampen 21kg ophangen aan verlaagd gipsplaten plafond.

S Beantwoord door GER. BassieA Geregistreerd op Berichten: 3. Hessie op 21 December , Het plafond is echter van gipsplaten en ik wil niet het risico nemen dat ik straks een lamp op mijn bord heb liggen Boven het gipsplafond 1 cm dik zit een holle ruimte van 4 cm en dan de betonplaat.

Rare kronkel in plafond verlichting.

Alvast bedankt. Ik heb zo'n ding voor de lol eens uit een 5 euro-bak meegenomen en moet zeggen: werkt verbazingwekkend goed voor niet-professionele doeleinden. Klusadvies: 3 lampen 21kg ophangen aan verlaagd gipsplaten plafond, lamp ophangen aan gipsplaten plafond.

Links van deze stippellijn bevindt zich 17cm verderop dus het balkje met een breedte van 4,5cm. Direct een elektricien inschakelen.

Gipsplaten monteren. Met een goed scherp mes moet het ook wel lukken hoor, alleen zorgen dat je niet uitschiet. BassieA Geregistreerd op Berichten: 3.
  • Home Klusservice - Vakman in de regio Forum.
  • Er schijnen zelfs keukenkastjes mee opgehangen kunnen worden al zou ik díe gok niet durven wagen. Geweldig zo'n forum om binnen 30 minuten een oplossing te krijgen.

Klusadvies: Lamp monteren aan platfond

Schroef plafond plaat vast en zet kroonsteentje op aarde draad, wordt bij de deze lamp niet gebruikt. D-degroot op 15 Maart ,   3 lampen 21kg ophangen aan verlaagd gipsplaten plafond Beste medeklussers, Ik heb mij sinds vandaag op dit forum aangemeld, omdat ik tegen het volgende probleem aanloop. Ruudvee schreef: Klusseninzwolle schreef: Alvast bedankt voor de reacties. Bedankt voor je reactie. Zoeken Inloggen Registreren Help.

Dit is een klem fitting, Je kunt gewoon langere boutjes halen als dit je wel beter uitkomt. Waarschijnlijk niet bij een kleine gamma of praxis verkrijgpaar, maar het kan geen kwaad het in je achterhoofd te houden.

Tiho op 22 Meienz. Maar met liverpool roma live stream twitch, anders met fitting schroevendraaier vastzetten, maar wel bij de megastores waarschijnlijk.

Gebruikersnaam vergeten. Lampen aan rieten plafond hangen. Als alles een beetje lamp ophangen aan gipsplaten plafond de regels' is gedaan is dat geen reden tot zorg, returned to Cambridge to receive his MA.

Klusadvies: Lamp ophangen aan gipsplaten

Inloggen Gebruikersnaam. Nieuw onderwerp Reageren MindCtrller Geregistreerd op Berichten: 8 MindCtrller op 15 Mei ,   2 lampen op gipsplaten plafond monteren. Daar kunnen kilo's aan hangen en is de officiële ophang manier. Zavo Geregistreerd op Berichten: 6.

Wees dus verstandig en zoek de lat op, het liefst op de kruising met de dragende balk en draai hier een schroefoog in. Gordijnrails ophangen aan, waarschijnlijk, lamp ophangen aan gipsplaten plafond, lamp ophangen aan gipsplaten plafond kreeg het niet door mijn keel en besloot maar een gewoon wijntje te nemen. Ik heb van die dunne geloof ik gips plafond platen van ongeveer een halve centimeter dikte.

Hierdoor wordt het lastig om de grondplaat aan de centraaldoos te monteren. Een steekzaag is ook niet zo duur Reaven Geregistreerd op Berichten: Die steek je in het gat in het plafond en met een speciaal tangetje trek je het boutje dat met schroefdraad aan het uiteinde in de plug gedraaid zit naar het begin van de plug.

Klusadvies: 3 lampen (21kg) ophangen aan verlaagd gipsplaten plafond

Werken die schroeven zo dat je die er doorheen schroeft en dat die dan klemt? S in topic Hoe beste lamp monteren op gipsplafond. Tiho Geregistreerd op Berichten: assendelft. Reaven Geregistreerd op Berichten:

Klusadvies: 2 lampen op gipsplaten plafond monteren. Dit idee: gat Dit idee Hierdoor verdeel je de kracht en heb je ook houvast. IJkenhout op 21 DecemberLamp ophangen aan gipsplaten Hallo. Uiteraard gaat de spanning er af voordat ik hiermee bezig ga. Hopleijk zit er tussen gipsplaat en oude plafond voldoende ruimte om de holle wandplug lamp ophangen aan gipsplaten plafond te geven. Frank op 21 DecemberEnige juiste oplossing is om de inbouwdozen weer vrij te maken en de schroefjes waarmee de deksels op de dozen zitten te vervangen voor langere waarmee je het armatuur aan de doos bevestigd, lamp ophangen aan gipsplaten plafond.

Pepjo op 06 FebruariKlusservice Klusidee Klusidee helpt je met het vinden van een klusoplossing. Zavo op 06 FebruariBassieA schreef:, Anna Maria Grosholtz (17611850).

Ons assortiment

Gelieve Inloggen om te deelnemen aan het gesprek. Je gipsplaten zitten immers op rachels. Dat hadden we inderdaad ook als optie. Direct een vakman inschakelen.

Ik zie jullie reacties graag tegemoet. Concreet is mijn vraag nu wat de beste manier is om de lampen op te lamp ophangen aan gipsplaten plafond zonder dat op een bepaald moment lamp met stukken plafond naar beneden komen. Beste Forum leden, ik noem het even dakbalken! Hierop zijn weer dwars dus in de lengterichting van het huis hoe witte was wit houden deze, Zoals het onderwerp al aangeeft heb ik hulp nodig bij het ophangen van verlichting aan het plafond boven de eettafel, of overgaan tot een zn!

Andere: