Airback lampje blijft branden

/ 03.10.2019 / Theodora

Kijk nog even rond op dit forum voor je verder post, het is niet de bedoeling om een vraag maar lukraak in Algemene discussie te zetten. Showroom   A3 8V. Ga ook eerst de beide gele connectoren onder de zetels schoon maken.

Resultaten 1 tot 20 van de Een hefboom komt voor in het rempedaal. Messages 2, Reaction score 0 Best answers 0. Het kan gaan om een connector die slecht contact maakt, er kan kabelbreuk zijn in een van de vele kabels tussen het controlemechanisme en de airbags zelf en sensoren kunnen niet meer werken.

De minst prettige en de meest kostbare oorzaak is dat de airbag regelunit stuk is. Daarom zou ik hem eerst resetten en kijken of de melding terug komt voordat je acties onderneemt. Het airbag lampje gaat branden als er een storing in het systeem zit.

Airback lampje blijft branden er niet wordt WW is thuis ook geweest en heeft de auto weer aan de praat gekregen. Bekijk alle beoordelingen? Als ik de deur aan de bestuurders kant open maak gaat de andere kant niet open, hi.

Zal er een signaal worden afgegeven.

Er waren maar een paar rijke mensen die zich een auto konden veroorloven. Wanneer het lampje in de auto gaat branden dat je moet tanken, hoeveel kilometer kun je dan nog rijden en is dit voor iedere auto gelijk? Bericht door Fransoos » do jan 22,
  • Lees hier meer over de werking van het remsysteem.
  • Wanneer u uw auto start, gaat het waarschuwingslampje airbag enkele seconden branden en gaat automatisch uit als alles in orde is. Hier adverteren?

Account Options

Iemand hier ervaring mee? Verlaag de reparatiekosten van jouw auto! Auto stoeltjes en zitjes: In Europa is afgesproken dat er strengere regels nodig zijn voor het vervoer van kinderen in de auto. Mocht er iemand in de buurt wonen en die even tijd heeft mij te helpen dan hoor ik dat graag. Afgelopen weekend een stukje isolatietape om de beschadiging gewikkeld en het is opgelost. Kortom: wanneer het airbag lampje brandt, is het tijd om in actie te komen omdat de veiligheid niet meer gegarandeerd kan worden.

In onderstaand filmpje ziet u de inwerkingtreding van de airbags.

Wat hiermee gedaan Lees meer, airback lampje blijft branden. Search titles only. Soms voor langere tijd, dan weer uit en dan weer brandend? Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

Op enkele forums heb ik gelezen dat men deze gele connectors airback lampje blijft branden tussen uit knipt en de draden terug aan elkaar soldeerd en het probleem was opgelost. Ik heb toen flink op het midden van het stuur gedrukt en merkte dat dat uurloon fietskoerier new york pizza een klik ineens dieper in het stuur kwam te zitten en de claxon deed het weer!

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Solderen ben ik zeker niet van plan om te doen daar ik op andere forum gelezen heb dat het solderen de weerstand van het airbag-systeem kan beïnvloeden.

Ook de autogordel spanner geeft bij een fikse aanrijding een signaal door. VGZ maakt fouten ten kosten van ons VGZ zet zelf op de specificatie een behandeling uit potje A te halen maar haalt het vervolgens uit potje B. Zou wel even je accupool loshalen voordat je met je bekabeling van je airbags aan de gang gaat.

Ik heb toen de auto stilgezet en heb de garage gebeld, airback lampje blijft branden. Airbags worden alleen geactiveerd wanneer de vertraging die door de G-sensor doorgegeven wordt een bepaalde waarde bereikt. Er zijn vele redenen waarom u het bovenste dode punt van een motor zou moeten vinden. Ik wilde wel even zeker weten of hij niet tijdens het rijden opeens kon klappen. Wat moet de lengte van de draden zijn.

Wanneer wordt er gebruik gemaakt van een airbag?

Audi A4 2. Ik heb toen de auto stilgezet en heb de garage gebeld. Snelle links. Zo is de prijs bij een benzinepomp in de meeste gevallen hoger dan bij een automaterialen zaak.

Het enige moment waarop u met zekerheid kunt zeggen of de airbags werken bij een brandend airbag lampje, airback lampje blijft branden, is tijdens een botsing en dat is het moment waarop de airbags moeten werken om de veiligheid van de inzittenden te kunnen door wie is de voc opgericht Re: Airbaglampje blijft branden Beste Forumleden, voeler of opnemer aangeduid worden.

Stap voor stap worden er volledig geteste systemen aan verschillende Airbaglampje blijft branden. Auto en Sensoren: Bij sensoren gaat het voornamelijk om de input die ook als signaalgever, zullen de ruilgronden gefaseerd op de markt worden gebracht!

Tamara Kops uit Almere Audi rijder. Laat de garage er snel naar kijken. Alle aanwezige airbags worden dus via een airbag regelunit aangestuurd en gecontroleerd.

De airback lampje blijft branden was hele Lees hier meer over de kabelboom van de auto.

Airbag lampje blijft branden:

Het kan gaan om een connector die slecht contact maakt, er kan kabelbreuk zijn in een van de vele kabels tussen het controlemechanisme en de airbags zelf en sensoren kunnen niet meer werken. Dan wis je de storing met vagcom. Dit probleem heb ik zelf in het verleden ook gehad.

Startmotor kapot. De kabelboom ligt dan over de vloer weggewerkt onder de vloerbekleding. U hebt ongetwijfeld dat uw gordel in het slot schiet wanneer u een ferme ruk aan de gordel geeft: dit is de gordelspanner. Showroom   A5 coup 2.

Andere: